resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 11229
    sakatlanmasından bu güne yaklaşık 7 ay geçti. bir yerlerde bir yanlışlık olmalı. aralık'ta, hatta belki daha erken döner diye ilk yarı listesine yazdığımız adam ocak ortasında hala dönmemiş durumda ve dönmesi yakın bile görünmüyor. ayrıca muslera sakatlandığında 6 ay gibi bir süreden bahsediliyor, sürenin bir ihtimal aşağı çekilebileceği konuşuluyordu. kendisini ekim'de listeye yazdık, ekim'den bugüne ne değişti merak ediyorum. mustafa cengiz 5 aralık'ta "muslera inşallah ocak ayında dönecek." dedi. ocak'ta dönecek gibi de durmuyor;

    https://www.hurriyet.com.tr/...rih-verdi-41680892/2

    hatta kendisi ve fadıl koşutan ile telefonda canlı görüşme videosu yayınlayan chp mersin milletvekili ali mahir başarır, kendisinin mart ayında sahalara döneceğini söylüyor;

    https://twitter.com/.../1347649715718991879

    bu doğruysa kaçırması kesin olan lig fikstürü;

    beşiktaş (d)
    denizlispor
    yeni malatyaspor (d)
    gaziantep fk (d)
    başakşehir
    fenerbahçe (d)
    kasımpaşa
    alanyaspor (d)
    bb erzurumspor

    şu fikstür bildiğin ölüm. muslera'ya en çok ihtiyacımız olan dönem. ve mart'ta dönecekse bu fikstürde oynayamayacak.

    mart'ın 1'inde bile dönse maksimum 14 lig maçında oynayabilecek.

    durum böyle olursa en geç 6 ayda dönmesini beklediğimiz oyuncu en erken 8.5 ayda dönmüş olacak. ve bu oyuncu açık ara en iyi oyuncumuz. hatta tarihimizin en iyi oyuncularından biri.

    erken dönmenin riskli olabildiğini biliyorum ama oyuncuyu ortalama 6 ay şeklinde lanse edilen sakatlıktan 8.5 ayda döndürmek açıklama gerektiren bir iş.

    muslera eğer mart ayında dönecekse sağlık ekibi kendisinin dönüşünü 2.5 ay geciktiren sebepleri, teknik ekip kendisini neden ekim'de listeye aldığını ve başkan da kendisinin dönüşü için neden ocağı işaret ettiğini muslera ile yatıp muslera ile kalkan taraftara açıklamak zorunda.

    muslera umarım şubat bile değil, ocak'ta geri döner. umarım ocak'ta dönecek kadar iyileşmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın