resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1590
    yeni bir takımla anlaştığını duymamla birlikte içimin bir an burkulmasına sebep veren eski futbolcumuz. taraftarın taptığı futbolcu tipinle pek özdeşleşmezdi aslında. taraftar hem yetenek ister, hem mücadele, hem hırs, hem arma sevgisi ve tutkulu bir ruh ister bir futbolcusunu efsaneleştirmek için. en iyi örneği kuşkusuz hagi'dir. hagi'de hepsi vardı bu kriterlerin.
    ama lincoln'e baktığımızda, daha çok yetenek kısmı ağır basıyordu, klas hareketleri, o pasları çalımları.. ama buna rağmen taraftar lincoln'ü çok sevdi. şu an severseniz sevmessiniz, ama lincoln'ün takıma olan katkısını ve taraftarın gönlünde kurduğu tahtı reddedemezsiniz.
    o gittiğinden beri futbolun seyir zevkinde dahi bir azalma oldu benim için. belki kalbimizde ki yeri kewella doldu, ama lincoln'ün futbolunu özlemeyenimiz yoktur sanırım. biraz daha disiplinli ve özverili olsaydı bugün her şey çok farklı olabilirdi. hem kendinin, hem de yanlı basının karalama politikalarıyla galatasaray macerası son buldu linc'in. galatasaray'ın efsanesi olmak olmak varken, hem kendi egosunun hem de medyanın türlü dalaverelerinin kurbanı olarak ayrıldı tanrı'nın olmasını istediği yerden.
    ne yalan söyliyeyim, özleyeceğim lan seni. futbolunu çok özleyeceğim lincoln. şimdi gideceğin takımda umarım yaşamazsın böyle sorunlar. kendinin, yeteneğinin farkına var biraz. harcama ve harcatma artık kendini, sev takımını, arkadaşlarını, taraftarı. ama bizim seni sevdiğimiz kadar sevilme olur mu? sevgi ne kadar büyük olursa, sonu o kadar hazin oluyor çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın