resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 27608
    futbol takımımızın bir türlü bir standart oturtamayıp, huzura erememesinn sorumlularını analiz ettiğimizde kendisine de okkalı bir pay düşen sevgili hocamız.

    sayın hocamızın eğer yönetimimizin futbol takımı ile ilgili aldığı mesafeyi beğenmiyorsa ki beğenmemek için çok ciddi sebepleri var, o zaman sezon başında çıkıp konuşması gerekirdi. bu konuşma yönetimi eleştirmek amaçlı değil durum değerlendirmesi amaçlı olurdu. zaten bir teknik direktörün mantık olarak yönetime sallaması daha çok huzursuzluktan başka birşey getirmez. sezon öncesi konuşmak demiştim, sayın hocamın hatta önceki sezonun başında da çıkıp konuşması gerekirdi. hatta gerekirse istifa edip görevinden bile ayrılabilirdi. bu kulübe bir tokat etkisi yaratırdı, bir nebze de olsa sarsılıp kendimize gelebilirdik. ben asla "hocamız bizi sattı, bıraktı" demezdim. öyle gözüküyor ki sevgili hocamız elindeki galatasaray gücünü bırakmak istemiyor ama takımı da istenen seviyeye çıkaramıyor ve bundan da doğal olarak huzursuz oluyor. kendisi bizim hadi bir numaralı değilse de iki numaralı efsanemiz olduğu için de herhangi bir hoca gibi görevine son da verilemiyor. e bu durumda kim zarar görüyor?

    hocam bu sene şampiyon olursak huzur bulacak mı? bence bulamayacak çünkü seneye aynı maddi sıkıntılar yine devam ediyor olacak. sevgili hocam yine yönetime bozulacak. kafayı toparlayamadığı için kötü giden maçta hakeme laf edicek, yine atılacak sonra yönetim arka çıkmazsa daha derin bir iç çekişme başlayacak vb. bitmez tükenmez bir döngünün içinde devam edeceğiz. sonuçta fatih terim hocamız bu futbol ailemizin baba figürü ve ailede babada huzur yoksa geri kalan bizlerde huzur olur mu? diken üstünde yaşarız.

    sevgili hocam umuyorum ki sezon sonunda (taraftara söz verdim vs.) hamaseti bir kenara bırakıp kendinden çok kulübünün selameti açısından bir karar verebilirse çok iyi olacaktır. ya elindekilerle mücadele etmeye ve gerçekci hedefler koymaya odaklansın ya da görevini başkasına bıraksın, hiç kendisini yormasın. hiç kendisini yormasın derken kinaye yapmıyorum. kendisini sevdiğim için ricada bulunuyorum.

    bu yorumum dışında da kendisine sezonun geri kalanında başarılar diliyorum. tabii ki tek dileğim bizi şampiyon yapmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın