resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 27605
    hocam eşofmanları giydiğinde fotoğraf çektirmek için florya'da bulunuyorsa, bunu değer yargımıza ters bulurum. gerekirse rahat bir pantolon, gömlek, montla o antrenman sahasına inip, işin içinde olman şart oğlu şart hocam!

    hâlâ adaletsizlik devam ediyor. biz, bize çıkan kartlara, verilen cezalara laf söylemiyoruz. bize ne veriliyorsa diğerlerinin cezası da o olmalı diyoruz. bunu bazı arkadaşlar yanlış anlıyor. fatih hocaya ceza veriyorlar, okey anladık; aynı türden hareketlerde bulunanların cezası neden hafif oluyor dediğimiz an 'ya bunu konuşacak zaman mı, saha içine dönelim' diyenler çıkıyor.

    bakın arkadaşlar, fatih terim'i, başkanı, yardımcı hocaları ve futbolcuları incitici olmadığı müddetçe eleştirmemiz şarttır. ancak iş bir değer, marka olarak galatasaray üzerinden yapılıyorsa burada gerekirse dur diyebilecek bir iletişim kanalı lazım. burası avrupa değil ki fatih hoca maç sonrası, önü açıklama yaptığında ceza almadan hürce konuşabilsin. geçtim fatih hocayı şunu bunu, biz bile meramımızı az biraz eleştiri bazlı yazınca kimi dangalaklar tarafından vatan sevmeyenler olarak atfediliyoruz. orada işte şunu diyesim geliyor: 'ulan vatanı koruyan, besleyen, onu müreffeh kılmak adına çalışan sen misin, bre ahmak.'

    sonuç itibariyle fatih hocanın aklı sahada olsun. beyaz sayfalar, başka sayfalar açılmadan biz önümüze bakalım. sonra eleştiri yapınca gelsin topu tüfeği ile federasyonu, hakemleri, rakip takımları vs. o zaman da' futbolu bulan siz misiniz bre ahmaklar, sizin ben oyun zevkinize tükürürüz' der işimize bakarız.

    hocam, sahaya in hocam florya'da!
App Store'dan indirin Google Play'den alın