• 559
    kral çıplak dedirten maç olmuştur.

    umarım bu teknik heyetin transfer sezonu yeni başlamışken yönetime "eldeki malzeme bu" deme şeklidir. yani oyuncular açısından bir kral çıplaklık söz konusudur. değilse o zaman teknik ekip için de bunu diyebiliriz.

    maçta emre akbaba'yı 11'de yanlış başlattın. sonra gördün belli ki emre solda olmadı. sağ'a çektin bu sefer sağdaki oğulcan'ı durdurdun. emre sağda da çuvalladı. gol yedin eski yerlerine koydun. maç daha 2. yarının ilk 10 dk'sında değişiklik diye bas bas bağırdı ama son dakikalarda değişikliğe gittin. afedersin de gerçek sol kanat özellikli oyuncun muhammed kerem aktürkoğlunu 95. dk'da oyuna soktun top ayağına bile gelmedi.

    bu maçı oyuncular bazında düşünmeyelim. bu maç tamamen teknik kadroya yazar. günah keçisi ise maalesef emre akbaba oldu bu maçta. adamın iyi olduğu mevki eski tabirle gezici forvet dediğimiz mevki. sen gittin kanatlarda adama yokları oynattın. maç boyu eksik gibi oynadık.

    oyuncular bazında ise şu kadarını söyleyeceğim: farzedelim ki konyaspor'un attığı gollerdeki pozisyonları konyaspor değil de biz bulduk birebir. bizimkiler o vuruşları yapamazdı. koskoca galatasaray oyuncuları öyle pozisyonları atmalı. bizimkiler dağlara taşlara vururken rakip anadolu takımı atıyor da sen gol atmada sorun yaşıyorsan oturup bir düşüneceksin.

    duran top ve akan oyunda doğru orta da atamıyoruz atılan orta için de ortada adamlarımız doğru durmuyor ya da atamıyor.

    emre kılınç gibi bir adam alıyoruz uzaktan şutlar atabiliyor bize gelirken. bize gelince dağlara taşlara. bir adam alıyoruz christian luyindama nekadio diye ilk haftalarda hava topunda etkili olduğunu gösteriyor ama sonra o da etkisini kaybediyor.

    yahu biz antremanlarda şut çalışmıyor muyuz? orta ve duran top çalışmıyor muyuz? antrenmanlarda anca ortada top çevirmece mi oynuyoruz da bu oyuncular bizde ilerledikçe gelişeceğine köreliyor?

    bu maçta diagne hariç hiçbir futbolcumuza kızmıyorum çünkü tek suçlu teknik heyet! diagne ise koskoca galatasaray'da oynayan ve türkiye liglerinin bir sezonda en çok gol atma rekorunu elinde bulunduran bir futbolcu. onun bulduğu pozisyonları hep anadolu takımı dediğimiz takımların en kötü futbolcuları bile atmayı başarıyor, izliyoruz ama o daha basitlerini bile atamıyor. kale dibinde önüne verilen gollerle penaltıları atınca forvet olunmuyor. kaçırdığın pozisyonları gole çevirince büyük takım forveti oluyorsun! teknik heyete rağmen kazanabilirdik diagne bir forvet olsa!

    çok öfkeliyim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın