• 558
    üzüldüğüm maç. nedeni mağlup olmamız değil, yetenek olarak vasat altı birçok oyuncumuzun aynı anda sahada olmasından kaynaklanan ne oynadığımızı bilmememiz, dolayısıyla mücadele eden birkaç futbolcumuzun emeklerinin zayi olması.

    bırakın ilk 11 de görmeyi, artık takımda görmeye tahammülümün kalmadığı bir çok oyuncu var. belhanda... gerçekten kötü bir söz sarfetmemek için zor tutuyorum kendimi. başka söze gerek yok. top kaybından başka yaptığı bir şey yok. zararı faydasından çok fazla. belhanda ile sözleşme yenilenirse belhanda gidene kadar maç izlemem, yemin ettim! zaten sadece galatasaray maçlarını izliyordum, belhanda kalırsa hiç maç izlemeyeceğim. kendim için veya çevrem için daha faydalı şeylerle meşgul olurum daha iyi.

    linnes... kaç maçtır özellikle takip ediyorum düz bir oyun oynuyor ekstra bir artısı yok, git gel yapıyor.. bu düz futbolcuya biz bir milyon bilmem kaç küsürat € veriyoruz akıl alır gibi değil. bursasporda bir eleman var burak kapacak. linnese verdiğin yıllık ücretinin yarısını ver fiyat/performans olarak daha fazla verim alırsın.

    aynı şekilde saracchi, ömer bayram, bugün oynamayan sekidika, etebo, galatasaray seviyesinde olmayan vasat altı futbolcular. ve malesef emre akbaba hayal kırıklığı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın