• 557
    kötü takım savunmasına eklenen kötü bireysel performanslar yüzünden kaybedilmiş maç. eksiklere rağmen hücumda üretim bence yeterli düzeydeydi. ama takım savunması felaketti. galatasaray'ın takım savunmasının önemli bir kısmı topa iyi sahip olmasına dayanıyor. bu olmayınca bazı parçalar domino taşı gibi düşmeye başlıyor.

    galatasaray'ın iyi bir oyunu oynayan oyuncuları var ama bunu sürdürebilecek uygunlukta rotasyonu yok. ömer bayram'ın misal belli meziyetleri var ama bu oyuna uygun değil, ömer bayram'a uygun oyun ne oluyor onu da bilmiyorum. geçiş veya daha açık alan isteyen bir merkez oyuncusu ama süper ligde çoğu maç buna uygun değil zaten. belhanda 3 maç iyi 5 maç kötü, bağlantı bulamayınca iyice kayboluyor falan. emre akbaba ikinci forvetten, gol aradığın dakikalarda hamle oyuncusu dışında bir şey olmaz. luyindama bireysel olarak fark yaratan özellikleri olsa da savruk bir oyun tarzı var.

    he bence galatasaray'ın orta-uzun vadede oyunu değiştirmesine gerek yok. bu oyun pahalı bir oyun falan değil. misal free gelebilecek bir salih uçan; bu maçtaki belhanda ve ömer bayram'dan kötü oynamaz. pas kalitesi yüksek, dar alanda oynama becerisi, oyun görüşü yeterli. keza ne bileyim free olarak alınabilecek kanat - forvet kenan karaman, emre akbaba'dan daha komple bir oyuncu olduğu için defansif olarak bu kadar zaaf yaratmaz. bence bu tarz çok da beceri gerektirmeyen free eklemelerle bile bu takım daha doğru rotasyona sahip olarak ilerleyebilir. tabi umarım bu devre arası transfer döneminde başlarız çünkü bu dar kadronun en az 3 tane doğru ekleme olmadan bu tarz acı çektiren maçlar oynama ihtimali fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın