• 555
    ben açıkçası bugün hücum üretkenliğimiz gayet iyi buldum. sofascore'da 7 net pozisyon bulduğumuz yazıyordu. bunların 3'ü gol oldu, 2'sini altıpastan auta attık (diagne, oğulcan kafa), 1'i karşı karşıya kaçtı (ilk yarı sonunda diagne), 1'i de çizgiden çıktı (devamı penaltı oldu zaten). %100 olmayan da bazı pozisyonlarımız oldu.

    sıkıntı, savunmada hiç olmadığı ölçüde saçmalamamızdı. ortalama bir günümüzde şu 4 golün hiçbirini yemezdik. felaket hatalar yaptık savunmada. hala inanamıyorum. bu maça kadar ligde 7 maçta 0, 6 maçta 1, 2 maçta 2 gol yemiştik. bu maçta 4 yedik. olacak iş değil. ama oluyor işte*.

    bu kadar eksikle ligin en iyi 3 savunma takımından birine karşı bu hücum performansını vermemiz doğru yolda olduğumuzu gösterdi bence.

    - kapalı savunmayı açmak konusunda sıkıntı yaşadığımızdan şikayetçiydik, e yukarıda bahsettiğim 7 pozisyonun tümü yerleşik savunmaya karşı geldi.

    - duran toplardan şikayetçiydik, 2 tane %100 pozisyon bulduk.

    - uzaktan şut çekmediğimizden şikayetçiydik, bugün bir sürü uzaktan şut denedik. 3. golümüz de uzaktan şutun devamında geldi.

    sözün özü, oyun olarak kesinlikle kötü değiliz. ne antalyaspor maçında kötüydük, ne de bu maçta. şimdiye kadar şans faktörü hep aleyhimize işledi sadece. bu sezonda 19 ayrı oyuncumuz toplam 30 kere sakatlandı şimdiye kadar. bu elbette bir yerde dönecektir allah'ın izniyle. galatasaray hep ilk 11'inden 6-7 eksikle oynamayacak. iddia ediyorum, tam kadroya yakın oynadığında da durdurulamayacak.

    bu arada şunu söylemeden edemeyeceğim, oyuncu değişiklikleri her açıdan felaketti. çıkan isimler, çıkmayan isimler, giren isimlerin bir kısmı, değişiklik dakikaları... bu konuda gelişim göstermemiz şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın