• 179
    kulübümüzün tabiri caizse boş geçmesi gereken transfer dönemidir.

    evvela bizim transfer yapmamız için oyuncu satmak zorunda olduğumuz ortada. bu durumda ise iki aday var. marcao ve luyindama... bu ikili beni arda turan yükselişinden beri bu kadar heyecanlandıran ilk futbolcular. açıkçası satışlarından elde edilen paranın çar çur edilmesi çok zoruma gider ki bu yönetimle değerinde satılabilecekleri de muamma. hadi sattık diyelim, mevcut yönetimin transfer yapma konusundaki başarısızlığı da yadsınamaz. elde edilen para ile diagne benzeri bir vakayı kimsenin yüreği kaldırmaz.

    işin ikinci boyutu ise şu. bu sezon zaten şampiyon olmakla ikinci olmak arasında fark yok. çünkü şampiyonlar ligine direkt katılım olmayacak. ilk iki sıra için ciddi iki aday görebiliyorum, beşiktaş ve biz. e hocam zaten takım da moda girdi sistem oturdu, bir de fatih terim takımlarının ikinci yarı performansının her zaman fark yarattığını düşünürsek ligi mevcut kadroyla kurtarırız gibi.

    demem o ki biz bu adamları satacaksak bekleyelim yazı, kurtulalım ffp belasından sonra adam akıllı bir yapılanmaya gidelim. şunun şurasında 4 ay daha sıkarız dişimizi ama ayaklarımızı yere daha sağlam basmış oluruz. tabii bir fırsat transferi denk gelir, yoktan eli yüzü düzgün bir santrfor alabilirsek tadından yenmez.

    edit: şu haliyle diagneye kimsenin dişe dokunur bir meblağ ödemeyeceğini düşünüyorum.

    edit 2: bu sezonun şampiyonu cl'ye direkt katılıyormuş bilgilendirme için teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın