• 138
    öyle veya böyle fatih karagümrük'ün daha başlamadan 3 oyuncu transfer edebildiği, bir çok takımın düşünmediği isimlerle yollarını ayırdığı transfer dönemi.

    2021-2022 sezonu yaz transfer dönemini herhalde en eksik kapatan takımlardan biriyiz. yetmedi daha kapandığı gün başkan mustafa cengiz mevcut oyuncuları da taraftarın önüne attı. bugüne kadar bunca kaosa rağmen bence olabilecek en iyi şekilde geldik. orta sıra takımlarında bile düzenli forma bulamayacak oğulcan, ömer, emre taşdemir, arda, bu performansıyla emre akbaba ile bu takım başakşehir, trabzon, sivas, rize deplasmanlarından çıktı. bundan ötesi de yok. takım üzerine düşeni yaptı.

    normal şartlarda 5 ocak 2021 gecesinin iple çekilmesi lazım. kimi göndereceksen, kimi alacaksan bu geçtiğimiz 3 ayda yemeyip içmeyip planlamış olman lazım. bu takımı orta saha orijinli 2 oyuncu ile sezona başlatıyorsan eğer bu kepazeliği üstlenip dönem açıldığı gün takır takır eksiklerini kapatman lazım. umarım herşey planlanmıştır. umarım biz hiçbir olaydan haberdar değilizdir de tüm hamleler için dakika sayıyoruzdur.

    biz eğer yaz transfer dönemini düzgün geçirmiş olsak bugün böyle bir zorunluluk olmayacaktı. transferin son gününe kadar salih mi, seri mi, berat mı, onyekuru mu diye gönül eğlendire eğlendire gezerdin ama bugün için öyle bir lüksümüz yok. an itibariyle transfer döneminin başlamasına sadece 2 gün var. trabzonspor berat hamlesi yapıyor, alanyaspor teknik direktörü salih'i vermek istemiyorum diyor. ali akman'ın adı geçti ama gelme şansı %0.01. mesela örnek veriyorum hasan hüseyin acar boştayken almış olsak 5 ocak 2021'de oynanacak konya deplasmanında adam forma giyebiliyor olacaktı. haftada 2 maç oynanıyor ve geciken her transfer eksi yazacak takıma. konyaspor deplasmanında yedek kulübesini görünce ne anlatmak istediğim daha net anlaşılacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın