resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 1933
    geçen sene milli maçta çapraz bağlarını koparıp bir de milli takım doktorlarının gazabına uğrayınca oldukça geriye gitti ne yazık ki. luyindama korkunç bir fiziğe sahip. bu fiziğin toparlanması da zaman alır. tam toparlanmışken yine milli takımda sakatlandı ve donka kaptırdı formayı. kazanan takım bozulmaz mottosuyla hoca hareket edince şimdilik yedek kendisi. ama bu demek değil ki bu adam yedek. bu adam kendini toparladığında türkiyenin açık ara en iyi stoperi. buna marcao da dahil.

    ben her hafta en az 1-2 premier lig maçı izliyorum. emin olun sağlıklı bir luyindama bütün baş altı takımlarda rahatlıkla kendine yer bulur. bu kadar değerli bir oyuncuya sahipken ilk yapılması gereken şey hemen 5 yıllık yeni sözleşme yapmak. her zaman söylerim büyük takımlar eğer kalesini sağlam tutarsa mutlaka şampiyon olur. bizde de muslera-marcao-luyindama varken en az 3-4 sene bunun ekmeğini yemeliyiz.

    he kendisi gitmek isterse de 15 milyondan aşağı teklif verenin selamının bile almam. inanın elimizdekilerin değerini bilmiyoruz. isteyen varsa bedeline katlanır, yoksa da kalsın bizi şampiyon yapan ekibin önemli bir parçası olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın