• 125
    2010 yılındaki şampiyonluğun habercisi olan maçtır kendileri. takımın her mevkisinde bu kadar kilit taşlar yerinden oynamışken kayseri gibi zorlu deplasmandan 1 puan aldığıma üzülürüm, amma velakin bu kadar iyi bir futbol karşısında 1 puanla yetindiğim için üzülürüm. örnek vermek gerekirse; hakan balta'nın performansı malumunuzdu, kendisi zaten form olarak yerlerde gezen bir topçuydu son zamanlarda. fakat hakan oynamayınca, caner geriye çekiliyor; sol öne gio ya da emre çolak geçmek zorunda kalıyor. bu da onların yeterince performans vermesini engelliyor haliyle.

    özellikle ikinci yarıda kayserispor'u kendi yarı sahasına hapsettik. kendi iddialarına göre şampiyonluk isteyen bir takımın oyuncuları, bir sıra üstlerindeki rakipleriyle oynadıkları maçta skor 0-0 iken taçları bile geç kullandılar, varın ne kadar zor duruma düştüklerini siz hesap edin.

    emre'nin oyuna daha önce girmesi gerekirdi bana göre. ama teknik ekip gio'da ısrar etti, vardır bildikleri. emre'yi kenarda gördüğümde, aydın yılmaz'ın meşhur konyaspor maçındaki golü aklıma geldi ve bunu dillendirdim. emre eğer o son dakikadaki pozisyonu kaçırmasaydı, arkadaşlar heykelimi dikerlerdi benim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın