resim
Okan Kocuk
Takım:Samsunspor
Mevki:Kaleci
Yaş:29
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 726
    (bkz: fatih öztürk/#2998944)

    yukarıdaki entry'mde de yazmıştım. kendisi varken fatih'i transfer etmek, oynatmak inanılmaz kötü bir tercihti. fatih'ten 7-8 yaş daha genç. 34 yaşına gelmiş, daha rakip frikik kullanırken nerede durması gerektiğini bilmeyen futbolcu eskisi yerine okan'a şans vermeliydik. ha o golü okan da yerdi belki ama en azından bu hatalarını düzeltebilecek uzun yılları var daha önünde.

    ha ama bu demek değildir ki okan, muslera sonrası as kalecimiz olabilir. okan as kaleci olabilecek kadar mükemmel bir kaleci değil ancak bence çok iyi bir yedek. bu onu kötü kaleci de yapmaz. futbol bir takım oyunudur ve herkesin bir görevi vardır. okan da bu takımın önemli bir parçası. muslera olmadığı zamanlarda rahatlıkla güvenebileceğimiz bir kaleci. şimdilik bundan fazlası değil. hatırlarsanız geçen sezon muslera'nın ayağı kırıldıktan sonraki dönemde çok kötü hatalı goller yemişti ve çokça eleştirilmişti. bunları unutmamakta fayda var. dolayısıyla kendisine olmayacak misyonlar yüklemenin anlamı yok. kendini hep hazırda tutan, özverili bir yedek. 26 aralık 2020 trabzonspor galatasaray maçında da olduça güven verdi ve iyi bir maç çıkarttı.

    yaşı 25. kaleciler için hala erken sayılabilecek bir yaş. eksiklerini giderebilir. önünde muslera gibi bir efsane var. ondan çok şey öğrenebilir. ama sen gidip bu adamı kılları ağarmış fatih için kesersen, gelişimini de engellemiş olursun. umarım fatih'in hastalığı geçince okan kalede kalmaya devam eder. tabii muslera gelene kadar. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın