• 234
    belhanda'yı oynatmak için emre kılınç'ı sağ kanada atmak görülüyor ki çok mantıklı bir tercih değil. bu hem belhanda'nın performansından kaynaklı hem de emre kılınç'ın. emre kılınç'ın artık sol içteki yerini değiştirmemek gerek diye düşünüyorum.

    bu arada soso'nun yerine ömer bayram tercihinin şu maçta nasıl etki edeceği de biraz tartışmalı. trabzon'un topu bize bıraktığını düşünürsek... gerçi son dakikalarda topu biz bırakmışız gibi duruyor.

    aslında arda'yı soso'nun yerine, emre kılınç'ı sol içe, belhanda'yı sol kenara atabilecek bir plan da düşünebilirdik. oğulcan'ı kenara çekip emre akbaba'yı forvet (false 9) veya emre akbaba'yı kanada atabilirdik. şu anki oyun planımız hiç işlemiyor zaten. belhanda çok fazla top kaybı yapıyor. onu tehlikeli yerden, merkezden uzaklaştırıp kanada atmak iyi bir fikir olabilirdi. yine oğulcan en ileri uçta varlık gösteremiyor. hele sağ kanattaki performansını bilirken... oradaki rolün önemi ortadayken... o rolü oyun planımızın dışına atmış gibiyiz. ki emre kılınç'ın orta sahadaki eksikliği de hissediliyor. arda turan'ın orta sahaya geçmesiyle, merkezdeki ağır top kayıplarını da bir derece düşürebilirdik. yine oyunun kanada yığılmasını da önleyebilirdik.

    fakat biz başlangıç oyun planımızda dirayet gösteriyoruz. bakalım bu bize ne getirecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın