• 89
    (bkz: 22 aralık 2020 galatasaray göztepe maçı)

    ya alenen dalga mı geçiyorlar, oyun okumada ciddi ciddi sıkıntıları mı var bilemediğim heyet

    sadece bu maç özelinde konuşacak olursam;

    bir kere genç oyuncuları oyuna sokacaksan eğer, 4 dakika uzatma verilen maçın 89. dakikada kenara çağırmazsın ya. onların giyinmesi oyunun durması oyuna girmeleri minimum 3 dakika zaten. eminle bertuğ 90+2 de oyuna girdi dd ne oldu allah aşkına adamların ayağına top bile değmedi. ben genç oyuncu olsam o dakikada girmeye girememekten daha fazla üzülürüm.

    hadi onu geçtim, ya diagne'yi çıkarttın anladım da maçın son 20 dakikası skor 3-1 olduktan sonra belhanda feghouli hala niye kaldı oyunda ? taylan defanstan top alıp dağıtamayan bir adam değil. belhanda feghouli pilleri bitti diye bir ara ikisi birden donk'la luyindama'nın 4 adım falan önünde top almaya geldiler. gidemedilerde sonra. baskı yiyince de çıkamadık sahamızdan. ya bunları hiç mi görmüyorsunuz ? rakip rakım 10 kişi bizim yarı sahamızda baskı yapıyordu bir ara. al sekidikayı al ali yavuz kolu ne bileyim nispeten hızlı bir adamı koy ileri oğulcanla birlikte kontra tehditi yapsın rakip gelemesin üstüne. ya bunu bile mi akıl edemiyorsunuz ?

    takım yaşlı, takım yorgun. şu maçın berabere bitmemesi gerçekten mucize. levent şahin bu maçta fatih terim'den talimat almadan yaptıysa bu değişiklikleri vallahi bıraksın antrenörlüğü ya. bu kadar laubali bu kadar saçma sapan değişiklikler görmedim ömrümde.

    maçı okan omar emin donk luyindama bartuğ taylan belhanda ömer akbaba ve oğulcanla bitirdik. şu 11'in sahada hangi dizilişle kaldığını bir allahın kulu bana açıklasın ümmeti muhammed aşkına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın