resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27448
    fatih terim'in yönetimlerle anlaşamadığını ve çalışılması zor bir isim olduğunu düşünür ve eleştirirdim. hatta genel kanıda bu yönde. fatih terim çalışılması zor bir teknik direktör. sonra türkiye'de çalışan hocalara baktım. üst üste 3 ya da 4 sene hocalık yapmış isim nerdeyse yok. fatih terim'den önce şenol güneş beşiktaş'ın başında 4 sene kalmıştı fakat son sene kendisini kovdurmak ve milli takıma gitmek için yapmadığı kalmamıştı. erzurumspor 2020-2021 sezonunun daha 13. haftası bitmişken 2 defa teknik direktör kovdu.

    şimdi düşünüyorum da bence bu kadar istikrarsız bir ortam olmasının tek sebebi teknik direktörler olamaz. bence bu konuda en büyük suçlular sadece kendi reklamını yapmaya gelip futboldan ve profesyonellikten bihaber başkan ve yöneticiler. ayrıca menajerlerin de çok güçlü olduğunu unutmamamız gerekiyor. tabii ki bir de futbolun sadece kaos kısmını seven ve sürekli konuyu oraya taşıyan medya.

    bütün bunları düşündüğümüzde fatih terim türkiye'de en istikrarlı teknik direktör diyebiliriz. 2020-2021 sezonunda bizimle 4. senesine giriyor. özhan canaydın dönemini saymazsak ki bence fatih terim'in kariyerinin en kötü yılıdır o dönem, istedikleri yapılmamasına rağmen takıma sahip çıkarak sorumluluktan kaçmayarak, küstüm oynamıyorum dememiştir.

    biz kendisine ne kadar sahip çıkarsak o kadar başarılı oluruz. yok sahip çıkmazsak yerine gelebilecek kişileri basketbol takımımızın koç değişikliğine bakarak tahminde bulunabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın