• 58
    uzun zamandır işte yoğunluk evde bebek bir de memleket kaçamağı derken yazmaya ara vermek zorunda kalmıştım. bir kaç cümleyle başlığa bir şeyler yazmak istedim.

    fatih hocanın 4. dönemini başlatan o meşhur, rekor etkileşim alan twitinin yıl dönümü sonrası yine bir göztepe maçıyla ki 4. döneminin ilk resmi maçı da göztepe maçıydı, mutlak kazanmak için sahada olacağımız maç. aslında takım özelinde bu sezon zorlandığımız kaybettiğimiz ya da kazanamadığımız maçlarda hep aynı şeyi gördük. rakip forvetin marcao'ya baskı uyguladığı aynı şekilde taylan'ın yalnız bırakıldığı, beklerden de hücuma daha fazla katkı alamadığımız her maçta sıkıştık, üretemedik ve kazanamadık. karagümrük maçı da tam da böyle başladı ve bitti. sobiech'in marcao'ya sürekli baskı yaptığı, aatif'in taylanı hiç boş bırakmadığı ve koray'ın da orta sahaya sertlik katarak emre ve feghouli'yi sindirmesi üretememeye sebep oldu, rakibin en hızlı oyuncusunu da tutamayınca geriye düştük. sonrası kasımpaşa maçının kopyası gibiydi, allah ne verdiyse hücum ettik ama üretemedik, pozisyonlar bulamadık penaltıda yetmedi ve son saniyede yenildik. bizim buna artık bir çözüm üretmemiz gerekiyor.

    göztepe'de eksiklerden bahsediliyor, şu an için kaleci irfan can sadece pozitif olduğunu açıkladı ama diğer iki kişi kim bilinmiyor ya da açıklandıysa da benim haberim olmayabilir. murat paluli cezalı kesin yok, onun dışında alparslan'ın da idmanda sakatlandığı açıklandı fakat oynayıp oynamayacağı belirsiz. halil'in bu sezon gerçekten skor anlamında güzel istatistik yakaladığını görüyoruz ve çok dikkatli olmamız gereken bir isim. aynı şekilde rakipte kilit isim guilherme, taylan'a yakın oynayacaktır umarım daha sert bir orta saha ile karşılık verebiliriz. marcao yokluğunda hızlı bir isim olan ndiaye dikkat edilmesi gereken başka bir isim bana göre.

    fatih hoca'nın kulübede olmaması elbette ki büyük bir handikap ama her ne olursa olsun bu maçı kazanabilmeli ve yola kayıpsız devam etmeliyiz.

    umarım erken bir golle öne geçip, ne bir skorla kazanırız.

    (bkz: konsantrasyon)

    (bkz: hedef23)

    (bkz: bugün günlerden galatasaray)

    (bkz: ve yine biz bize kalmıştık)
App Store'dan indirin Google Play'den alın