• 393
    merhabalar sayın ilk puan kaybında hocaya hemen sallamak için haftalardır tetikte bekleyen insanlar, merhabalar genç oyuncu güzellemesi yapıp takımı genç oyunculardan kuralım oradan buradan x oyuncu gelsin bu gitsin planlaması yaparken genç futbolcu oyuna girip maçı kurtaramayınca sallayanlar.

    bugün maç özelinde zaten 6 maç 5g 1b seri yapınca bir yerde puan kaybedecektik he bu seri 2 maç daha giderdi trabzon maçıyla patlardı veya 5 maç daha gider x takımda patlardı bunlar olacak lig maratonu uzun daha oynadığımız 12 maç oldu eksik 1 maçımız var ve kadromuz inanılmaz dar yamalarla bir şeyler yapılmaya çalışılıyor ona rağmen bu haftayı yine ilk 3 içinde bitireceğiz.

    önemli olan ne peki önemli olan bence iyi pozisyon sayımızı yükseltmemiz. maç içinde çok kritik kaçırdığımız pozisyonlar oldu zaten bunları gol yapınca oyunu daha iyi tutuyoruz ve rakibi daha fazla açıyoruz ama maalesef bugün kayseri maçı kadar olmasada yine 2-3 tane kaçırdığımız net pozisyonlar oldu bu durumu böyle maçlarda artık lehimize çevirmeliyiz.

    çeviremezsek ne olur?
    çeviremezsek bugün bir anlık pozisyon hatasıyla gol yer geri düşersiniz üstüne provakatör bir hakem eklenince sizi oyunun belirli dönemlerinde önünüzü kesip tuzağa çekiyor siz tepki sayınızı arttırınca cezanızı kesiyor maalesef. diğer kulübelerde ana avrat küfür eden hocayı atmayıp yıllardır aynı senaryo ile sizin hocanıza kırmızı kart çıkıyor ve maalesef yine en az 2-5 maç arası hocasız sahaya çıkacağız.
    bunun takım üzerinde pozitif yansıdığı yerlerde oluyor yansımadığı yardımcı hocaların oyuna etki edemediği için eleştirildiği zamanlar oluyor. ama bu futbol üzerinden devam edip erken pozisyonları gol bulursak bu tempo ile devam edeceğimizi düşünüyorum.

    bugün saha içerisinde birden fazla kötü oyuncu vardı. çok fazla konuşmaya gerek yok bunun analizini teknik heyet yapıp önümüzdeki hafta çıkaracağı kadroya bakmak lazım.
    bu arada iyi ki yenildik o penaltı ile beraberliği alsaydık cidden bir taraftar olarak takımıma yakıştıramazdım diagne kardeşim penaltıdan önce önündeki topa vursa zaten gol olma potansiyeli çok kolay bir pozisyondu ama maalesef ağır kaldı.

    can sıkmaya gerek yok yangın yapacaksanız da gergin fener taraftarı gibi 10. hafta değil de işler 25-30. hafta kötü gidiyorsa yapın en azından biraz anlamı olur. daha 28 maç varken galatasaray taraftarının yangın yapması değil "evet böyle bir mağlubiyet aldık ama haftalardık iyiydik kaza oldu toparlarız bizim bunu başaracak gücümüz zaten kültürümüzde var" zihniyetiyle hareket edilmeli diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın