resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27404
    18 aralık 2020 fatih karagümrük galatasaray maçından sonra fbjk tayfasının sosyal medyada hocamız hakkında yazdıklarını gördükçe fatih hocanın bize ne kadar büyük bir psikolojik üstünlük sağladığını çok daha net anlıyorum.

    adam her insan gibi sinirlerine hakim olamayıp hakeme itiraz ediyor ve tribüne yollanıyor, "olay çıkarıp hakemi baskı altına aldı, oyunu terörize etti" diyorlar. sessizce maç izlese "rakip takımdaki eski öğrencilerine haber salmış, maçı ayarlamış" diyorlar. maç kazansa "lobisi" sayesinde kazandı oluyor, maç kaybetse "gazla bir yere kadar" oluyor. sekiz defa şampiyon olmuş adamın bir tane helal galibiyeti, bir tane temiz şampiyonluğu yok bunlara baksan.

    fatih hoca florya'da olduğu müddetçe bunlar bu öğrenilmiş çaresizlikten kesinlikle kurtulamayacaklar. çünkü fatih hocadan inanılmaz şekilde korkuyorlar ve bu korku yüzünden kendi takımlarından çok galatasaray'la uğraşıyorlar. bu da kendi takımlarındaki hataları ve eksiklikleri görememelerine, galatasaray biraz şahlansa hemen "eyvah bunlar yine malı götürecek" diye delirip saçma sapan gündemler yaratmalarına neden oluyor.

    devre arasında yapılacak düzgün bir sol bek ve önlibero takviyesiyle bu takım şampiyonluğu kimseye bırakmayacaktır. emre taşdemir'le, taylan'la oynayan takım bile rakipleri üzerinde psikolojik olarak bu kadar üstün olabiliyorsa ilk 11'i zorlayacak iki transferle güle oynaya şampiyon olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın