• 385
    kapanan takımlara karşı üretken olamadığımız maçlardan bir tanesiydi ve maalesef şu problemi yine çözemedik. belhanda ve arda oyuna girdikten sonra en azından bir şeyler değişir diye bekledim ama yine olmadı. kanat ortaları zaten hiç iyi değil, bu maçta da öyle oldu. ömer bayram ya rakibe çarptırıyor ya da bu sorunu halletmek için uzak noktaya atıyor. omar ve linnes de ömer bayram'dan geri kalmıyor. şut atma işi zaten pek denenmiyor.

    ali yavuz kol ceza sahası içerisinde hareketlilik getiren tek isimdi. o da tecrübesizliğinin kurbanı oldu ve son 3 dakikada 3 ayrı topu iyi kullanamadı. zaten yediğimiz 2. gol de maalesef çocuğun kötü pasından kaptırılan toptan geldi. ancak unutmamamız gereken nokta ise söz konusu 2. golü yerken skorun 1-1 olmasıydı. beraberlik ararken o golü yesek hiç sorun yok ama kalemize en uzak noktada tek pas hatası nedeniyle 80 metrelik kocaman bir boşluk nedeniyle gol yediysek bunda ali yavuz'un hiç suçu yoktur. öyle gol yenmez, yenmemeli. hiç yoktan 1 puan cepte ise o golü yemeyeceksin ve moralmen çökmeyeceksin. 1 puanı beğenmeyip 2. golü aramak çok güzel ona lafım yok ama bu şekilde de gol aranmaz arkadaş. kontrolsüz bir şekilde 150 ile viraja girmek gibi bir şeydi ve tabii ki takla attık. hayır yani tur maçı değil bir şey değil, demek korner kazansak kalecimiz bile gelecekti.

    maçın uzatlamalar dahil son 10 dakikasında yaptığımız hücum organizasyonları her ne kadar verimli olmadıysa da şablon ve niyet olarak geride kalan 45 dakikadan çok daha iyiydi. ilk golü yedikten sonra bu şekilde 2'ye 1'ler yaparak, diagne'yi ceza alanının hemen dışında duvar şeklinde kullarak ve sol kanatta arda ile ali yavuz kol, sağda da feghouli, belhanda ve omar'ın pas trafiklerini daha çok yapsaydık maçı kazanırdık. 10 dakika haricinde rakibi hataya hiç zorlamadık. penaltı pozisyonu rakip ceza alanındaki hareketliliğimizin güzel bir meyvesiydi.

    ne olursa olsun kazanma hırsı çok güzeldi. 2 farklı da geri düşseydik içimizde maç döner umudu taşıyacaktık. önemli olan bu istek. özellikle kapanan takımlara karşı kanat organizeleri ve göbekten yapılan ataklarda kısacası set hücumlarında daha hızlı olursak ve oyunun yatay boyunu daha genişletirsek bu hırsla çok güzel şeyler olacağına eminim. yeter ki kazanma azmini kaybetmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın