• 380
    yol kazasından ziyade organize kötülük sinyalleri veren maç.

    yol kazası 23 kasım 2020 galatasaray kayserispor maçıydı. bu maç ise zirve için psikolojik olarak önemli bir avantaj sağlayacağımız maçtı.

    puan hesabı için evet çok erken ancak cuma gününden alacağımız bu maç özellikle fb üzerinde ciddi baskı yaratacaktı. fb olası bir antep yenilgisinde içerden iyice kaynayıp ligin ikinci yarısına kadar kendine gelemeyecekti belki de. bunun farkında olan operasyon çocukları yine maçı ince ince işledi ve çığrından çıkardı. 3 puandan fazlasını kaybettik bu maçta.

    ayrıca bu tip yenilgiler, cezalarla ve psikolojik olarak takımı yıpratıyor.

    bugün biz de kötüydük ancak bu haftanın kazananı da olmamıza izin vermeyeceklerdi zaten. çünkü ekstra bir iş yapmadan bu şekilde yönetilen maçları almanız çok zor bu ligte. artık “sen büyük takımsın çakıp geçeceksin” işleri bitti maalesef.

    son haftalarda hakemlerin “iyi” performanslarıyla uyuttular, bugün yeri ve zamanı geldiğinde vurdular.

    son olarak hatırlatırım sergen yalçın geçen hafta sayıp sövdüğü şeylerden ceza almadı. bakalım fatih hoca kaç maç ceza yiyecek?..

    ekleme: süleyman hurma’nın maç öncesi ve sonrası açıklamalarını, karagümrüklü futbolcuların (özellikle ramazan, fatih ve sol bekleri) maç içindeki hadlerini aşan çirkef ve kaypak hareketleri organize kötülüğe ekleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın