• 4026
    oğulcan, taylan, emre kılınç, luyindama, marcao, kerem aktürkoğlu, saracchi, onyekuru, seri, lemina, nzonzi, omar gibi transferler yapmış yönetim. ayrıca mert hakan yandaş'ı da almayarak çok doğru bir iş yapmıştır. diagne'den performans alınamaması bana göre kollektif bir kusur. satılamadıysa 13 milyon eu yatırım yaptığın 30 gol atmış forvetini oynatacaksın.

    transfer karneleri 5 pekiyi afferin değildir ancak rezalet de diyemeyiz. bana göre en büyük hataları babel ve falcao. babel bildiğim kadarıyla bir fatih terim transferi. falcao ise camianın akıl tutulması yaşamasına neden oldu. bu konuda eleştiri yapmayı kendimde hak görüyorum zira falcao'nun transferinin hata olduğuna, satılamıyorsa diagne ile devam etmemiz gerektiğine dair yazılarım sözlük arşivinde.

    ali koç gibi takıma çöpleri doldurmamışlardır. çöp gonderip daha çöpünü de almamışlardır. öte yandan futbol kariyerinde fatih terim'i daha çok destekleyen bir yönetim de olmadı şu ana kadar. varsa aksi iddiada olan dinlemek isterim.

    başettiği mali kısıtlamalar bakımından da önceki hiç bir yönetimin yaşamadığı zorlukları yaşamışlardır. sadece al sat kısıtlaması değil, pazarlık güçleri de ellerinden alınmıştır.

    yani yiğidi öldürürken hakkinı vermek lazım. fırtınalı denizde geminin rotasını dümdüz tutmak mümkün değil. ancak cengiz yönetimi gemiyi hep limana doğru sürdü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın