• 228
    geçen sezon başarılılardı. bu sezon da gayet iyi gidiyorlar, tabi her anadolu takımı için düşüş riski mevcut. ama fazla bozmadan birkaç sene daha sıralamada ilk 5-6'larda tutunmaya devam ederlerse şampiyonluğa oynamamaları içten değil.

    futbol aklı desen var, boşa transfer atmıyorlar. düşük maliyetle transfer yapıyorlar. scouting desen var. sergen'i beşiktaş'a erol bulut'u fenerbahçe'ye gönderdiler, bakalım çağdaş'ın sonraki durağı ne olacak. kısacası antrenör de parlatıyorlar. ozan tufan'ı, salih uçan'ı futbola döndürdüler.

    mali olarak da ödemelerin vesaire büyük takımlarla kıyaslandığı zaman daha düzenli yapıldığını, kulüp içerisinde mali akışın tıkır tıkır işlediği söyleniyor. başkanın siyasete yakınlığıyla ne kadar ilgisi var bilmem bu durumun ama yaptıkları iş gerçekten takdire şayan. küçük bir ilçe takımından bahsediyoruz. çok da güzel bir ilçe alanya, yabancı oyuncu çekme konusunda da çok avantajlılar.

    yeni başakşehir, bursaspor olabilirler, ki kayırılmadan kendi başarılarıyla olur bu. 2014'te tepeden inip süper lig'e gelen belediye takımını yok pahasına 14 milyon'a alan bir kulüpten bahsetmiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın