resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27365
    vallahi duygularımla değil mantığımla bakınca daha da çok sevdiğim hocam. yine bir fener mağlubiyeti sonrası her yere baktım. antusundan ekşiye, kafasız sosyal medya fenomenlerine. çoğu erol ile olmaz diyor. ersun'a da dediler, cocu'ya da. aykut'u zaten sevmiyorlar. comolli'yi söverek yolladılar. emre'ye pr yapılsa da içlerine sindiremiyorlar, hizipçilik yapacak diyorlar. aziz yıldırım'ı isteyen de var ali koç kalsın biz devletlerle savaşıyoruz diyen meczuplarda. otto baric vefat etmiş allah rahmet eylesin, topraktan onu çıkarıp gel agam diyecek adamlar var amk.

    bize bakıyorum. fenerden az kaos yaşamıyoruz aslında. 2018/2019 sezonu erzurum deplasmanı oldu, 8 puan geri düştük. takım ilk yarı kötü de oynuyor. hoca 8de 18de dedi, arkasında duruldu. benim en sevilmediği zamanda da sevdiğim arda turan konusu. sevmeyeni anlıyorum ve taraftarın bölünmesi için çok ideal konu. geldi oynuyor tek tük ses dışında bir şey yok. başka hoca döneminde olsa göktaşı düşerdi florya'ya.

    hocayı sevmeyen yok mu dolu. başarısız gidince eski defterler açılıp vuruluyor mu evet. ama bir kriz anında arkasında durulur. bu güveni vermiş biri bu yılda bu sektörde çok büyük nimet. şuan aynı kadrolarla fenerbahçenin başında olsa puan durumu böyle olmazdı. elimizdeki oyuncuların böyle sivrilmesi biraz terim effect.

    tamamen rasyonel olarak diyorum vefat edene kadar daha ideal bir hoca yok sarı kırmızıya. pep gelse hocam derim :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın