resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 27307
    türk futbolundaki rezilliklerin neredeyse tek sebebi olan teknik direktör.

    son dönemde başımızda igor tudor, hamza hamzaoğlu, mancini ya da başkası varken son günlerde oluşan gündemlerin oluştuğunu pek görmedik. ya da bugün başımızda samet aybaba, tuchel falan olsa bunların hiç biri gündem olmaz sanıyorum. türk futbolunda bu çirkin olaylar gündem oluyorsa terim’den sebep.

    hakem bildirisinin de sebebi fatih terim’di, zorlu toplantısının da sebebi kendisiydi. rıdvan dilmen’in algılarının sebebi de kendisi, şimdi hande sümertaş saldırısı da kendisi takımımızın teknik direktörü olduğu için gerçekleştiriliyor.

    adam yıllar boyu türk futboluna öyle bir ambargo koydu, öyle başarılı bir teknik direktörlük kariyeri var ki malesef türk futbolunun paydaşlarından fatih terim’in tarafında olmayan neredeyse herkes bertaraf oldu.

    fatih terim’in galatasaray ile birleşerek elde ettiği egemenlik, kendi tabirleri ile hegomonya artık yenilemez, psikoloji bozacak kıvama gelmiştir. tüm çareler tükenmiştir. bu sebepten her türlü çirkinliğe, mızıkçılığa, terbiyesizliğe başvurmak zorunda kalmışlardır. her geçen gün başka bir çamur aramaktadırlar, futbolu her geçen gün biraz daha kirletmeye çalışmaktadırlar.

    aslında başarılı insanlar başarılı olduklarında çevrelerindekileri büyütürler. ancak bu bizde böyle olmadı. çünkü fatih terim’in deyimi ile başarının düşmanı var. bu düşmanlar elinden ne gelseler de bu başarıyı engelleyemediler, artık çok acınası bir haldeler. ortalık miğde bulandırıcı.

    senin yüzünden hocam. bugün türk futbolunda çirkin olan ne varsa senin yüzünden. senin suçun ne mi? başarılı olmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın