resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2651
    2007-2008 sezonu o camura batmis 19 mayis stadi zemininde, genclerbirligi deplasmaninda, son dakikalarda hic yoktan cika gelip umit karan’in* ceza yayi sol cizgisine yakin bir yerden kafayla indirdigi topa gelisine sag ayaginin disiyla vurmus ve uzak koseye golu yazmisti. mac oncesi feldkamp “istifa” etmis ve yardimcisi ahmet akcan’da beraberinde gitmisti. o yuzden maca kondisyoner cevat guler ile cikan takimimiz (iddialara gore o surecte kadroyu hakan sukur ve hasan sas kurmustu) bu maci lincoln’un son dakika goluyle kazanmis ve o sezon sampiyonlar liginde tarihinin senesini yasayan fenerbahce’yle yarisi koparmamisti.

    gene birkac hafta sonra o donemki adiyla istanbul buyuksehir belediyespor olan simdinin basaksehir’i ile oynanan macta da sov yapmisti. attigi gol cok yavan kalsa da takimimiz fenerin alex’e uyguladigi sistemi biraz modifiye ederek 4-4-1-1 formasyonunda ve o maca kadar uc buyuklere mac kaybetmeyen ve iki hafta oncesine kadar galatasaray ile adi gecen buyuk kimyager sir abdullah avci’ya 3-0 ile ilk uc buyuk yenilgisi yasatmisti. o donem fatih terim stadi insa edilmedigi icin 1 yil oncesi bize sampiyonlar liginde kabus yasatacak olimpiyat stadinda oynamistik. mactaydim. zannedersem “haydi bastir galatasaray, en buyuksun galatasaray, yonetim futbolcu taraftar, sampiyonsun galatasaray” tezahurati ilk kez soylenmisti. “yonetim istifa” disinda yonetim sozcugunu ve bunu olumlu sekilde kullanan ilk tezahurat buydu galiba. bir de akilli telefonlarin henuz yeni yeni ciktigi bir donem oldugundan simdiki 2001 dogumlu youtube ergenleri gibi paso story paylasip mal mal yorumlar yapan guruh yoktu. elimdeki 1 bucuk megapiksel sony eriksson telefonla iki uc dakikalik kayit almistim izleyip izleyip dururdum.

    neyse konunun disina cok ciktik. velhasil lincoln o iki maca birde sezon basi ilk 4 haftaya damgasini vurarak yarisindan fazlasini sakat gecirdigi sezonana aslinda biz farketmeden cok buyuk katki vermisti. belki cogu maci kacirdi ama ilk haftalarda attigi gollerle bi hava yakalamamiza sebep olmus, son 6 haftada gene sakatlanana kadar kritik maclari kurtarmisti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın