aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5947
    https://twitter.com/...485768748851201?s=19

    hande sümertaş'a yapılan çirkin saldırılara cevap veren grup. gayet de güzel yazmışlar.

    bu konu iyice zıvanadan çıkmaya başladı. fenerbahçe taraftarı mı yapıyor bunları yoksa hepsi mi fake hesap bilmiyorum ama susmuyorlar. kendilerine saçma sapan düşmanlar yaratıyorlar, saldıracak yer arıyorlar. maksat aman fenerbahçe'nin başarısızlığı konuşulmasın. tamam, bunu bir şekilde yapabilirsin de bir kadını hedef tahtasına oturtmak ne demek. hem de o kadının hiç alakası olmadığı bir konuda.

    buna zemin hazırlayanlar da yorumcu, gazeteci diye gezinen tipler. başta hakan hanoğlu ve hatta mehmet demirkol. bein de maşallah bir açıklama yapmıyor. hande hanımın görevi bu değil diye açıklama yapmak çok mu zor?

    fenerbahçeli bir yorumcuysan salla galatasaray'a, at birkaç yalan ortaya, hakkımızı yiyorlar de seni baş tacı yapsınlar. bu insanlar televizyonlara çıkıp istediğini söyleyebilecek ve bir de ödüllendirilecekler. ne güzel dünya be. gram umurumda da değil, takılsınlar kafalarına göre ama bir insanın hayatı ile oynayamazlar. buna müdahale edilmeli. umuyorum birileri bununla ilgileniyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın