• 25781
    son iki maçta çok iyi oyun oynamasına rağmen benim bence hala geriye düştüğümüz maçları açmada büyük sıkıntılar çekecek olan takım gibi duruyor. öyle ki bu takım kasımpaşa gibi bir takımı bile açamadı yakın örneğe gelecek olursak kayserispor'u açamadık kendi evimizde.

    fatih hocamın dediği avrupanın elit takımlarının oynadığı oyunu oynuyoruz diyor biraz haklı ama bu oyun için yoğun pas trafiğinde rakip sana baskı yaptığında oluşan boşluklara hızlıca adam gönderebilmek ve gol çıkarmaktır.
    ama şu an galatasaray'ın kadrosunda bu tipe uyacak iki isim az biraz izlediğim kadarıyla kerem aktürkoğlu ve jesse sekidika gibi duruyor. onun dışında feghouli, emre kılınç, emre akbaba ve oğulcan çağlayan bu tipte bir oyuncu değil ki geçen hafta çektiğimiz sıkıntı buydu.

    galatasaray'ın bu oyununda kesinlikle onyekuru yer almalı, çünkü fakir sadio mane'si adam yapacak bir şey yok. geçen sene oynanan fenerbahçe deplasmanında o galibiyetin alınmasının anahtarı kesinlikle kendisi idi.

    oynadığımız oyun göze hoş gelen dominant bir oyun ama daha yolun başındayız ve bu oyuna çok çeşitli hücum stratejileri lazım elbette hoca bunun farkındadır ama ben yine söylüyorum, çok iyi kapanan veya geriye düşmüş bir galatasaray doğru yaptığı ne varsa hepsini unutarak oynuyor ya da çözüm bulamıyor umarım ben yanlırım veya bu duruma bir çözüm bulunur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın