• 128
    bu sezon galatasarayın oynadığı en kötü maçtı. bundan önceki en kötü maç ise: (bkz: 27 kasim 2009 bursaspor galatasaray maci/@captano)

    bütün futbolcular şirketin bedava semineri de değil ne işimiz var bu mevsimde antalyada şeklinde düşündüklerini tahmin ediyorum. bir an önce bitse de gitsek evimize futbolu oynadılar. kafalar kesin başka yerdeydi. arda, sarp, neill, caner, sonradan giren elano genellikle pas hatası yapan futbolcular değil. ama bugün 1 pas doğruysa 1 pas genç takımdan yeni a takıma çıkmış futbolcunun acemiliğindeydi.

    kadro ve dizilişle ilgili bir sorun yok aslında bir kupa maçı için. kalede ufuk'un oynaması da normaldi elbette. madem leo gönderilmese bile bizim kalecimiz değil, aykut'u zaten biliyoruz. o zaman ufuk oynamalıydı. konusu açılmışken leo'yu gönderen arkadaşlar hala şimdiden kaleyi ufuk'a vermemiz gerektiğini düşünüyor mu, merak ediyorum?
    yanlış anlaşılmalar için kısaca açayım konuyu. ufuk pişsin ve bizim 1. kalecimiz olsun, ama önce pişsin. şimdi kaleyi verirsek ufuk'a da yazık olur.

    orta sahayı caner, ayhan, sarp ve barış'tan oluşturunca, ters yerde uğur oynayınca oyun kurmak mümkün olmadı tabii. ve elano'nun bu takımın zeka seviyesi %30 arttırdığı ortaya çıktı, bugünkü elano performansı için söylemiyorum, elano'yu da beğenmedim.
    ama hoca haftaya içerdeki maçla turu geçeceğini düşündü sanırım, alınan sonuçla haftaya bu turu geçeriz, o ayrı.

    jo çıktıktan sonra takımın çok bocaladığını gördük. elbette bu sıkıntının avrupa maçlarında yaşanacağını öngöremeyiz şimdiden. zira o maçlarda jo'nun olmadığı bilindiğine göre, arda, gio veya başka bir seçenekle önceden taktik olarak çalışmış şekilde çıkacağız sahaya ve böyle bir bocalama olmayacak. belki jo sakatlanmadan önce gio ve elano sahada olsaydı yine bocalamazdı takım. idmanda ne çalışıyorlar bilmiyorum.

    bunlar hoca rijkaard'sa bir bildiği vardır demek değil. hocalar geldiklerinde demiştim : güvenimiz tam, ancak sonsuz değildir.

    bu hafta kayseri deplasmanında alacağımız sonuç bir çok şeyi belirleyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın