• 13
    türk futboluna devrim gibi kararlar lazım bunlardan bir tanesi süper lig ve alt liglerdeki takımların her sezon için en fazla iki adet farklı teknik direktör çalıştırabilmeli olmalı.

    sezon içinde 3-4 hoca değiştiren takımlar var buradaki esas sorun kulüp başkan ve yöneticilerin kendi kadrolarını kurup gelen hocanın oynatmasını bekliyorlar.
    hocalara güven 0 bunun sonucunda teknik direktör lobisi ortaya çıktı. sürekli aynı hocalar sezon içerisinde bir sürü takım değiştiriyor.

    bir teknik direktör sezon boyunca çalıştığı ligde en fazla 1 takım çalıştırabilmeli kuralı gelmelidir ama mesela süper ligden kovulmuştur 2.ligden teklif almıştır o zaman gidip orayı çalıştırabilir.

    kural için şunu söyleyenler olacaktır, örneğin; galatasarayda fatih terim görevi bıraktı madem aynı kategoride iki takım çalıştıramama kuralı olursa başakşehir hocası okan buruğu nasıl göreve getirecek? o zaman sadece tazminat devreye girecek galatasaray başakşehire tazminatını ödeyecek hem alan kulüp hem veren kulüp kazanmış olacak, okan buruk kendisi istifa edip galatasarayın başına geçemeyecek.

    böyle kesin kurallar getirilmezse türk futbolunda her geçen gün daha kötüye gideceğiz ve en az böyle 10 tane farklı çözülmesi gerek konu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın