resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27073
    galatasaray'ın yaşayan efsanesidir, nice kupalar kazanmıştır, imparatordur vs.

    fatih terim düşmanı ilan edilmemek için bunları yazmak elzemdir çünkü yazmadığın zaman inkar edilmişsin sayılıyorsun. gerçeklerin farkındayım, hoca olmasa bu kadar şampiyon olamazdık. belki avrupa kupamız olmayabilirdi. kendisi has galatasaraylıdır falan filan...

    şimdi izninizle eleştiriye geçeyim:

    hoca kendisini acayip derecede büyük görüyor. hakkıdır büyük görsün ama yerini de bilmeli. kendisi başkanlarla sürekli bir yarış halinde ve başkanlık makamını, kendi başarılarını ve büyüklüğünü kullanarak küçük düşürüyor. basın toplantılarında sürekli takımın başkanlarına(ünal aysal ve mustafa cengiz) laf atarak el aleme koz veriyor. galatasaray'ın kendi iç meselelerini sürekli kamuoyuyla paylaşıyor ve bu sayede taraftarı arkasına alarak tabir-i caizse hodri meydan diyor. 4. gelişinin imza töreninde "galatasaray'dan bir şekilde koparılıyorum. eğer koparılmasaydım belki bambaşka şeyler konuşuyor olurduk" tarzı bir şey söylemişti ama kendisi galatasaray'dan koparılmadı, hoca kendisini galatasaray'dan sürekli koparıyor. daha doğrusu kopartıldı diye gösteriyor. ünal aysal döneminde kendisi gemileri yakmasaydı gitmezdi. keza şimdi de sürekli "taraftara sözüm olduğu için gitmiyorum" demeye getiriyor. ya anlamıyorum hocam, hadi tamam geçmişte eleman kelimesine kızdın; şimdi niye sürekli ona buna laf atıyorsun? sürüyle transfer yapılırken de kötü bir oyun vardı, transfer yapılmadığında da kötü bir oyun var. başkanın mustafa cengiz aylardır kanserle savaşıyor, kemoterapi görüyor, ciddi ameliyatlar geçiriyor ama birde sen kalkıp ekstra olaylar çıkarıp stres altına alıyorsun herkesi. başkanının yanında dur, en azından bu süreçte kamuoyu önünde biraz daha yapıcı ol vs... yani bunları yapmak varken neden sürekli yangına körükle gidiyorsun anlamıyorum hocam. vazgeçmediğim bir hayalim var diyorsun ama bak şampiyonlar ligine gidip, tek gol atıp geri geliyorsun. geçen sene ligde 6. oluyorsun. bak demek ki sende başarısız oluyorsun hocam, hatasız değilsin. hani derler ya kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına da yapma diye. sen ise başarısızlığını toprağa gömüp, başkalarının başarısızlıklarını gün yüzüne çıkarmaya çalışıyorsun.

    gücün yettiğince takımın başında kalmanı istiyorum. inşallah hayallerine, hayallerimize de ulaşırız ama kaç yaşına gelmişsin be hocam biraz daha ılımlı yaklaş artık. taraftar sürekli ha gitti ha gidecek endişesiyle yaşıyor çünkü bunu düşündürten sensin. bugün yarın anlaşamadığın x bir başkan gidecek ve yerine gelecek olan başkanla da en az onun kadar anlaşamayacaksın. senin sayende başkanlar güzel bir cv yapıyor evet ama o başkanların sana dokunan yararlarını da göz ardı etme. yani etmemelisin diyeyim de sözlük yazarlarımızın "hocaayaa emir mi veriyorsun" demesinin önüne geçeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın