resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27086
    huysuzluklarıyla mustafa cengiz'i yedi... geçen sezon ben başarısız oldum diyemedi, taraftarı yönetimin üzerine saldı. sağolsun taraftar da hiç sorgulamadı... hele bir de ali koç fenerbahçe'nin geleceğini yok etmek pahasına 2 transfer yapınca... zaten mustafa cengiz rahatsız, muhtemelen son yaşanan herşey yolunda krizinde sikerim böyle aşkın ızdırabını dedi. kulübü yiyicilere teslim edecek o kararı aldi.

    gelecek yönetimin her icraatinin vebali benim için kendisindedir. metin öztürk, ozan korkut, burak elmas... düzgün bir ismin çıkıp da aday olacağını sanmıyorum. keşke olsa... neyse zaten yeni yönetimin ilk işi fatih terim'i yemek olur. hiç bir yönetim 3 sezon terim'in kaprisini çekmez. tabi hoca hakkında emin olduğum bir şey varsa ne komisyon yer ne de yedirir. ahlakından zerre şüphem yok. bu da yiyicilerin önünde büyük engel. bu gün kim aday olursa olsun hocaya övgüler dizecek ama hepsi de biliyor ki terim büyük yük. ilk fırsatta kurtulmak major plan.

    aslında terim'in ipini çeken de galatasaray taraftarı oldu. hiç teknik direktör olarak yerini hatirlatmadık. sağolsun hocada da öyle bir ego var ki durmayı asla bilmiyor. her seferinde sınırları daha da zorluyor.

    tebrikler, mustafa cengiz'e ne haliniz varsa görün dedirtmek pahasina başarısızlığının üzerini örttü... ha başkan devam etmeli mi? hastalığı teşhis olduğu gün istifa etmesi gerektiğini yazdım. zaten iktidarını da kaybetti. bunda hastalığının payı büyük. hiç bir teknik direktör tarihte galatasaray baskanlık makamına mustafa cengiz yönetimindeki kadar saygısızlık yapamamıştır. makam resmen ayaklar altına alındı. bu sebeple artık cengiz'i de desteklemiyorum. yine de iyi başkandı, kendini değil galatasaray'ı düşünüyordu. bu gün ellerini ovuşturanlara bakınca içim kararıyor.

    malesef taraftar ne olursa olsun mustafa cengiz gitsin diye düşünüyorsa sebebi hocadır.yönetime açtığı anlamsız savaştır. ibra krizinde galatasaray taraftarının bütünleşip lisecilere karşı durması birilerinin sesini kesmişti. terim bu butünleşmeyi yok etti. şu an ortam düzgün bir adayın lisecilerin karşısına çıkması için uygun değil. elleri güçlendi. psikolojik olarak biz demiştik özgüvenindeler. velhasıl hoca uzlaşmaz, anlaşmaz tavrıyla galatasaray'i da yaktı, kendini de....
App Store'dan indirin Google Play'den alın