resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27071
    8 kasım 2020 sivasspor galatasaray maçını ilk yarı alan adamdır ama 2. yarıda verecek kişi kendisiydi. 80'e kadar oyuncu değiştirmemek bagıra bagıra golü cagırmak her galatasaray taraftarının anlamadıgı bir durum.

    ve yapılan değişikliklerini maça hiçbir etki etmemesi. etebo, ömer bayram, diagne ve özellikle emre akbaba maça neden girdi anlayabilen varsa, mantığı ile bana anlatabilir... bu adamların hiçbiri ayagında top tutamayan pasor olmayan fizik olarak da o kadar iyi durumda olmayan adamlar. maçı 3-2 kaybedeceğimizi düşünüyordum ben. neyse ki okan ayakta tuttu takımı.

    diage'nin ayağına top gelmedi. zaten pek topa giden biri bile değil. hava topuna bile sıçramaya tenezzül etmeyen biri. etebo'nun ayağına 3 kere top geldi 3'ünü de yanlış kullandı. pas hatası yaptı.

    ömer diye fizik olarak diri bir adam adam fakat ayagı tahta olan, at gözlüğü ile maça çıkan, sadece aldığı topu dümdüz ileri sürmesiyle bildiğimiz bir adam. bana göre tek artısı faul alabilmesi. hadi onu bir nebze anlayabiliyorum.

    fakat emre akbabayı hiç anlamadım. bu arkadaş fizik olarak hiçbir zaman ileri bir seviyede olmadı. ayağına gelen hemen her topu ezer ya da biri gelir alır. klas oyuncudur ama kendisi skor lehimizeyken top tutacak ve maçı alacak biri değil. zaten girdikten sonra ayağına hiç top gelmedi bile. sprint atan biri de değil kendisi.

    ayrıca oyuna oğulcan'da girdi o da bir şey yapamadı ayagına bir kere top geldi taç çizgisinde topu da kaptırdı.

    sonuç olarak maçı kazanmamız mucizeydi. ben oyuncu değişikliklerini şöyle okudum. biri girsin, diğeri çıksın maksat zaman geçsin. çünkü taktiksel hiçbir anlamı yoktu.

    yıl 2021 olmusken hala ezbere değişiklikler yapıyoruz hala belli bir dakika var hocanın kafasında oyuncu değiştirecekken onu bekliyor. hala forvet alıp forvet sokuyor orta saha alıp orta saha sokuyor. ne oyun için şablon değişiyor ne de diziliş.

    kapanırken emre taşdemir acayip bocalayan hata yapmaya çok müsait bir arkadaş. onu da 90 dakika nasıl sahada tuttu anlamadım.

    mactan galip cıktık ama unutulmaması gereken de bir şey var, şans biraz bizim yanımızdaydı. ama en çok eleştirilmesi gereken hocadır. başaksehir'e karşı kapanan takım nerede, sivas'a karşı kapanan takım nerede. arada ucurumlar var.

    ve en önemli konu 2 gün önce maç oynayan takım fizik olarak galatasaray'ı eziyor. ya biri bunu artık insanlara anlatsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın