resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27038
    31 ekim 2020 galatasaray ankaragücü maçında leş gibi oynayan galatasaray takımının hocası doğal olarak eleştirilir.

    ancak galatasaray kadrosu ligin en iyi (veya ikinci diyenler de var) kadrosu şeklinde köpüklü yorumlarla hoca eleştirilmemeli. mancini yarın gelse takım bok gibi hoca ne yapsın diyecek olanlar (nitekim drogbalı kadro için hocanın elinde siğirli değnek yok dediler) bugün hocanın ipini kesmek için esasında kadro kötü değil üzerinden hoca gitsin yorumu yapıyorlar.

    hoca dördüncü dönem bjk takımından 10 gol yiyecek takımı alıp ilk yıl mucize yarattı, ikinci yıl daha büyük mucize yarattı, üçüncü yıl taraftarsız dönemde taraftarsız takım şampiyon oldu.

    hoca dördüncü yılda orta saha istedi alınamadı. 3. yıldaki kadro toplama takımdı 4. yıl kadrosu ankaragücü karşısında top yapamayan takım yani ligi ilk 5'te tamamlaması (bence) mümkün olmayan takım. ankaragücü maçında rakip 10 kişi eksik kadro top yapamıyor ama kadro kötü değil hoca suçlu ! bence de suçlu sizin oynuycanız oyuna .... diyerek ilk 30 dakikada sahayı terk edip istifa etmeliydi.

    hocanın başarılarında yanında olmak çok kolay. önemli olan hocanın başarısızlıklarında yanında olmak. sabretmesek, hocanın yanında olmasak ilk dönem 4 yıl + uefa cup gelmezdi. hocanın ilk yılı evimizde fener takımından 4 yedik, uefa'ya gitmeden önce ingiliz chelsea içimizden geçip evimizde 5 attı. en kıymeti maçımız milan maçında hagi oyundan ben mi çıkacam derken de hocanın yanındaydık. popescu ilk 3 ay saç baş yoldurduğunda, kaptan cesur yürek ilk 3 yıl her avrupa maçında hata yaptığında, torinolu 20 maç gol orucuna girdiğinde saçımızı yolduk ama hep sabrettik.

    hocanın yanında olalım ali koç'un değirmenine su taşımayalım. hoca takımı ya toplayacak veya beceremiyorum diyerek istifa edecek. kendisi sizin bizim gibi galasaraylı. dünyada galatasaylı olup en pozitif ayrımcılığa sahip olma hakkına sahip tek insan. lütfen sabırlı olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın