resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27027
    kafalar karışık anlaşılan. bu adam bize tarihimizin en mükemmel dönemini yaşattı. onun kadar başarılı bir türk teknik direktör daha yok ama.

    bırakın geçmişle yaşamayı. görünen köy ortada. hoca formsuz, hoca yorgun, hoca bahaneler arkasına saklanıyor. bunları söyleyen kişiler akbaba oluyor, hocanın düşüşünü bekliyor oluyor , rakiplerin istediğini yapiyor oluyor. değiştirin bu kafayı.malum parti seçmeni, suyun karşı yakasi gibi olmayın.

    doğru ve düzeyli yapılan eleştiri eğer dikkate alınırsa başarıya götürür. hocanin egosu o kadar büyük ki bazen kendisini bile gölgeliyor.

    söylenenlerin çoğu çok doğru. takım futbol oynayamiyor. al geri ver , al yana ver peki ya ileri zinhar günah. topla çıkamıyoruz, topsuz çıkamıyoruz ne yapicaz doldur boşalt onu bile yapamıyoruz. en son bol gollü galibiyetimiz ne zaman. en son ulan ne top oynadık ve dediğimiz maç ne zaman. pandemi herkese pandemi makas herkese makas. sanki uefa yi aldigimizda makas yok muydu? iyi futbol oynuyorsan makas falan hikâye.

    hocam toparlanırsa neler yapabilir herkes biliyor. inşallah en kısa sürede önce kendini sonra takımı toparlar. evlatciliktan ve gereksiz ısrarlarından bir an önce vazgeçer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın