resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 27000
    kendisini işine yeterince vermiyor bu aralar. 31 ekim 2020 galatasaray ankaragücü maçındaki kadro tercihi tamamen ligimizi pek tanımayan misal bi mancini kadrosu gibiydi. sırf uzun boylu fiziği ve ismi var diye oynatılan ama bitik babel, geçen sezon kariyer sezonunu yaşamış istatistiği iyi ama bu sene kıyısından bile geçmeyen ömer bayram... mancini de ceyhun gülselam'ı oynatırdı böyle boylu poslu ve dan dun sert bi oyuncu diye. oyun olarak zaten kaç maçtır ortada bişey yok. ne bi korner ne bi frikik organizasyonu. bütün kornerler ön direğe açılır mı maç boyu? hayır taktik buysa bile işlemiyor demek ki hemen değiştireceksin. bi de oyuncu değişikliği sorunu var. takım 1-0 öndeyse hasbelkader, aman bakalım böyle bi gitsin nereye kadar gidecek. gitmiyor işte belli ki bişey olacak rakip takım biraz yetenekli olsa.

    daha önce de yazdım evet transferler yapılmadı ama bu oyunun da mazereti bu değil ki. sen sürekli aynı oyuncularla nasıl farklı bi sonuç beklersin? yav ligin neredeyse 5'te 1'i geçti biz daha ne kerem'i ne oğulcan'ı bi göremedik. pardon oğulcan'ı gördük 32 saniye falan. hani nerede yeni ozan kabak diye lanse edilen ve gerçekten de o potansiyelin sinyalini veren emin bayram? geleceğin yıldızı dediğimiz süleyman luş ile erkan süer kiralandıkları alt lig takımı şanlıurfaspor'da daha süre alamadılar. belki bu takım art niyetli, sen neden sözleşmeye zorunlu oynama maddesi koydurmuyosun? galatasaray'ın tek kurtuluşunun sıfır maliyetle parlattığı oyuncuları satmaktan geçtiğini hala göremeyecek kadar kör olamayız.

    tamam yöneticiler başta abdürrahim albayrak olmak üzere aşırı beceriksiz ama dönem de bakın iş bunlara kalırsa böyle oluyor diye gösterme zamanı değil hocam. alacaksın sazı eline, sen herhangi bir teknik adam değilsin. çatır çatır söz sahibi olacaksın. kiralık giden oyuncuların sözleşmelerine kadar kelime kelime inceleyeceksin. transfer yapmadınız böyle olduyu artık bi kenara bırakıp, genç (!) kerem'i, oğulcan'ı teşvik edeceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın