resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26945
    çok kısa süreli de olsa istifa haberleri yayılınca çok üzülüp korktuğum ama her şey yolunda demesiyle beraber nerede kalmıştık dediği günkü gibi heyecanlandığım yaşayan efsanemiz.

    evet futbol takımı iyi oynamıyor, evet bazı söylemlerini neden direk muhattabına yapmadı diye üzse de canımız ciğerimizdir. bu takımı şu dönemde yeniden şaha kaldıracak birisi varsa o da ancak ve ancak fatih terim'dir.

    gerçekten şu günlerde başta kendisi olmak üzere yönetim de istifa etmiş olsaydı inanılmaz kötü bir sarmala girer ve en az 3 sene kaybederdik. bu 3 yıl içinde belki yine şampiyon olurduk ama tıpkı 2015 veya 2008 şampiyonluğu gibi etkisi az olan bir başarı olurdu. olaya bir de bu açıdan bakmak lazım. gelinen noktada fatih hocanın gitmesini kaldıracak bir ortam yok. hem kendisi için hem yönetim için ve en önemlisi taraftar için bir yıkım olurdu. bu kötü günleri böyle ayrılıklar ile neticelendirmek zarardan başka bir şey vermez.

    kişilerin ya da makamların yaşadığı sorunlar güzelim kulübüme zarar veriyor. artık bunların yaşanmasını istemiyorum. neyse sorunları lütfen aşılsın ve iyiye odaklanalım. bir kerede olsun sorunlar uzlaşı ile bitsin, ayrılıklar kolay barışmak zordur. her iki taraftan da bunu beklemek hakkımız ve görünen o ki şükür buna dair adımlar atılmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın