resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 26840
    şu ekonomik şartlar, ffp, euro kuru, borçlar ve ne yapacağı belli olmayan tff’nin varlığında bizimle olmasını tarz olarak doğru bulmadığım teknik direktör. ha bu demek değil ki istifa etsin, şu dakikadan itibaren bir açmazdayız maalesef. böyle devam.

    fatih terim kendi kadrosunu kurmak isteyen (haklı olarak), aklındaki futbolu aklındaki oyuncularla oynatmayı seven ve tercih eden super star bir teknik direktör.
    ffp belası, tff terbiyesizlerinin fb kayırmacılığı vs derken eli ayağı bağlı galatasaray’ın.
    bu şartların kendisine uygun olmadığını düşünüyorum. 67 yaşında koskoca kariyer sahibi terim’in günümüz türkiyesi’nin iğrenç ekonomik-sosyolojik şartlarının getirdiği darboğazlarla sınanmasını haksızlık olarak görüyorum.
    keşke son dönemi iki şampiyonluk sonrası bir genç ve potansiyelli avrupa takımına geçseydi. orada rahatken neler yapabildiğini keyifle takip etseydik. frankfurt, fiorentina ve benzeri bir ekipten bahsediyorum. yerine de veliahtı kim olacaksa (okan mı, hagi mi, sergen mi, arda mı kimse artık) onu bıraksaydı.

    ayrıca ülkenin tek adamcılık, reisçilik yüzünden ne hallere düştüğü de ortada. profesyonel olarak her yıl milyonlarca tl kazanan bir isime politik veya sportif anlamda bu kadar arabesk şekilde takılmayı sosyolojik açıdan bir problem olarak sorguluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın