resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26873
    başkanın ifade edilen şeyleri dediği doğruysa hoca tepki göstermekte haklı. ama hocanın da sürekli taraftara güvenip ters üslupla kaos çıkarmasından da çok rahatsızım. bunun sebebi kendisi efsane de olsa taraftar üzerindeki özgüveninin içi boş. ben de seviyorum hocayı. bu kötü futbol oynadığımızı değiştirmiyor ki? hoca ara ara "bir bildiğimiz var güvensinler", "sorgulamasınlar" gibi laflar ediyor. ortaya oyun konsa sorgulamayacağız zaten. ayrıca sorgulanmayacak hiç kimse yoktur. bu kulüp tarihinin belki en büyük efsanesidir ama faal en iyi teknik direktörler bile sorgulanıp kovulurken hoca nasıl böyle diyebiliyor? zidane üst üste 3 kez ucl aldı. ama adam kovuldu kovulacaktı bugüne kadar. herkes sorgulanır.

    hoca taraftarın onu sevdiğini bilsin ama ondan çok galatasarayı seviyor bu taraftar. o yüzden kötü oynadığımızda verilen tepkileri başka yerlere kanalize etmesin. keşke etmese. hataların var, efsane olsan da yetersiz kalıyorsun bazen. anketlerde kötü oyundan en çok seni sorumlu görüyor taraftarlar ama taraftarın üzerinden oynuyorsun. biz seni seviyoruz da sen bizi kullanma hocam.

    başkanla da aralarında bir problem umarım yoktur. böyle kaotik ortamlarda hep sıkıntı yaşıyoruz. ne hoca ne de başkanın görev süresi bitmeden ayrılmasını istemem. en kötü hiç yapamıyorsa seçimi bekler, yönetim değişirse ona göre önüne bakar. olması gereken bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın