resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26872
    baskanin alanya macinda dost meclisinde soyledigi, hepimizin icinden gecen, kaybedeceksek bile bari genclerle kaybetseydik lafina alinmis efsanemiz.

    bir, iki, uc, kacinci kez yonetimlerle problem yasadi hatirlamiyorum. yasattigi buyuk mutluluklar, uefa sampiyonlugu, gectigimiz yirmi yili domine etmemizdeki buyuk payi bizim unutacagimiz seyler degil. diger yandan unal aysal’la yasadigi problemde herkesi soka sokacak sekilde, arkasindan demedigini birakmayan insanlarla kol kola imza toreninde gormemiz de unutacagimiz sey degil.

    fakat bu gece vermeye calistigi ayar, baskanin belli ki yazilmasina cok uzuldugu, hatta yazan kisiye ozur metni yazdirdigi seyle alakali vermeye calistigi ayar icin ben uzulmedim, utandim. sadece uzuldugunu de belirtebilirdi ama oyle yapmadi. tavriyla, soyledikleriyle bir mafya babasi ayari vermeye calisti.

    ayar vermeye calistigi kisi galatasaray kulubunun baskani ve ustelik bu kisi kanser, agir bir hastalik geciriyor. sadece bunun hatrina bile yasanani sineye cekebilirdi ama cekmedi. zaten cekemez de, o everest daginin tepesindeki egosu izin vermez. cok uzucu bir aciklama oldu, yazik.

    bana gore bu geceden sonra galatasaray teknik direktorlugu gorevini hak etmeyen kisidir.

    edit: sanirim konuyla ilgili baskanin aciklamalarini henuz dinlememis olanlar var. o nedenle linkini birakmak dogru olacak.

    https://youtu.be/0zrw8Dxh6iI
App Store'dan indirin Google Play'den alın