resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26871
    kulubun yasayan efsanesidir. yazilmis ama tekrar etmekte fayda var. benim gibi dusunen cok sayida taraftara gore ali sami yen’den sonra kulubun 2 numarasidir. metin oktay’a haksizlik etmemek gerekirse bile 3’ten asagiya inemez. baskanlari niye elestiriyor deniyor ya, bu siralamadan oturudur belki?

    ayrica sunu da tekrar etmekte fayda var, kendisi divan uyesi. sozlesmeli olarak teknik direktorluk gorevini yapsa da, kulubun en genis haklara sahip az sayidaki uyelerinden birisi. yani kulubun daha dogrusu yonetimin yaptigi her hamle hakkinda hakaret vs icermedigi surece gorus bildirebilir. her ne kadar fevri, gecimsiz, egolu gibi kelimelerle itham edilse de, acil durumlar disinda gorus bildirme hakkini cogu zaman kullanmamistir isine, kendi makamina ve karsi makamlara olan saygisindan dolayi. hatta kendisine yoneltilmeyen elestiriler konusunda baskalarina kalkan olmuslugu da vardir.

    galatasaray’in cikarlarini divan uyesi gibi taraftar gibi dusundugunden suphem yok. teknik direktorlugunde donem donem formsuzluklar, takimda dususler olabilir. bu durum yillarca surmedigi surece, cozulemez olmadigi surece benim icin sorun yok. fatih terim basta olsun da gerekirse yilllarca kotu olalim demiyorum tabi ki. oyle bir dunya yok. sadece; kisa sureli formsuz olursa degil, kulubun cikarlarina taraftar gibi yaklasmadigi gundur benim icin ayrilik vakti.

    yanindayiz, arkasindayiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın