resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26845
    24 ekim 2020 bb erzurumspor galatasaray maçı sonrasında yaptığı açıklama ile galatasaray camiasına ve taraftarına ya ben ya da basiretsiz yönetim demiştir.

    söz konusu fatih terim olunca, biz geçmişe değil geleceğe bakarız diyebilen bir kısım galatasaray taraftarı, konu mustafa cengiz ve siyasi kariyer peşinde koşan avanelerine geldiğinde “ama bizi ceza yemekten kurtardılar, ama bizi daö’den kurtardılar” diye geçmişe sarılıyorlar.

    ne övmeyi ne de yermeyi biliyoruz toplum olarak. ikiyüzlüyüz.

    bana bu yönetimin son bir senede gerçekleştirdiği bir başarıyı söyleyin desem duvara bakarsınız.

    bütün yükü 69 yaşındaki kulüp efsanesinin sırtına bırak, ankara’da network peşinde koş, tek telefonla hocanın istediği adamı rakibine bırak, belki de bu sene orta saha krizini çözecek ve bedavaya gelecek adamı arayıp sorma, rakibinin yedek kulübesine bırak, galatasaray’ın belki de ilk kez bu kadar iplenmediği bir futbol ortamı oluşsun, hakemler rahat rahat seni biçsinler, ona rağmen “aman birileriyle ters düşmeyelim diye atanmış federasyon başkanını ibra et, beyaz sayfalar aç, hocana kabadayı diyenle sarmaş dolaş fotoğraf çektir, belediye belediye gez... biraz da galatasaray’ı yönetseymişsiniz be.

    başkan mı var, yönetim mi var ortada? fatih terim demeye getiriyor ki hem başkanlık yapıyorum, hem teknik direktörlük. ama işlerine geldiği zaman yönetim oldukları akıllarına geliyor ve yapmak istediklerimi engelliyorlar. sonra kötü gidişatta ben çıkıp pisliklerini temizliyorum. artık ne halleri varsa görsünler. bundan sonra ben bu oyunu oynamayacağım.

    bilmiyorum net bir açıklama oldu mu?

    adam diyor ki, doğru düzgün bir yönetim gelsin, ben de o çok eleştirildiğim saha içine odaklanayım, ben artık kaldıramıyorum bu durumu.

    fatih terim ağır taştır, özlü sözlerinizle birlikte altında kalırsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın