resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26844
    şimdiye kadar hep arkasında durduğum efsanemiz.

    gerekli gereksiz cezalar almasına ve kötü futbol oynatmasına rağmen. kısacası neredeyse son 2 yıldır hiç konsantre olmamasına rağmen. benim ya da başkasının kendisini savunuyor olmamıza hiç ihtiyacı yok ve hatta hiçbir önemi de yok. ancak ben beni bildim bileli sürekli ama sürekli yönetimler, başkanlar ile çatışır. özhan canaydın hariç tüm başkanlar ile sorunlu ayrılmıştır. ancak artık yeter be hocam. sen önce sahada takımının arkasında ve yanında dur, kafanı sahaya ver lütfen. hep birileriyle kavga gürültü hep bir kaos.

    bugün yaptığı açıklamalar galatasaray kulübüne yapılan bir yanlıştır. sen antrenörsün hocam. duygusal anlamda hepimiz için başkandan da yönetimden de daha önemlisin ama milyonlarca insan önünde küçük düşürdüğün kişi de bu kulübün başkanı. ister sev ister sevme, ister beğen ister beğenme ama o kişi bu kulübün başındaki adam. arkasında durmam ne demek? onları orada tutan sen misin? şampiyon olurken iyi de geçen sene 6. olurken kimse hesap sormadı. senden başka kim olsa bu sene başını göremezdi. sen onların arkasındaysan birileri de senin arkanda olmasın. madem anlaşamıyorsun bırak gitsin hocam, niye katlanıyorsun? bize verilmiş sözünü felan boşver sen. kol kırılır yel içinde kalır diyen adamlarız, unutmadık 2013 yılında kimlerle poz verdiğini. bu konuları kendi aranızda konuşsanız olmaz mı? bizler sizden icraat bekliyoruz, laf dalaşı değil. şimdi kimsenin arkasında değilim felan dediysen herkes şunu söyler: kulübü elinde tesbih etmiş. kusura bakma ama bu kulüp senden büyük hocam.

    maç sonunda veya öncesinde senden "maça dair" açıklamalar bekliyoruz. şunu şunu iyi yapamadık ama çalışıyoruz felan demeni istiyoruz. erzurum, ankaragücü bizden fazla dinleniyor demeni ya da yanda, önde, arkada değilim demeni değil. allahını seversen hocam ankaragücü 1 ay dinlense ne olur dinlenmese ne olur? kötü futbol için diyeceğin bir şey yok diye mi bu laflar yoksa bu durumu bir gerçekten bir dezavantaj olarak mı gördün? eğer dezavantaj olarak görüyorsan; önüm arka sağım solum sobe!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın