resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26783
    elindeki kadro ile bir şeyler yapmasını bekleyen daha çok bekler. bu kadro ile bir şeyler dahi yapamazsın. özellikle ön taraf ile. eleştirilecek nokta şuan ki oynanan oyun değil şuan ki kadro. nasıl bir kadro kurabilirsin diye saatlerce tartışılması gerekiyor. ancak kadro kurmakta da bir tek kendisi sorumlu olmadığı içinde içi boş bir tartışma olacak.

    bu adam geçen sene 10 yılın en iyi futbolunu oynatabiliyorken şimdi futbolu unutmadı. bir transfer döneminde ne erol bulut kadar, ne de tudor kadar para harcandı kendi döneminde.

    bugün alınamayan forvet transferlerini yazsam diagne+falcao nere onlar nere diyeceksiniz. bugün oynadığı oyunda pas futbolu elzem. hadi değiştir bunu desen ön tarafın yetersizliği seni değişimini engelliyor üzerine şuan ki pas oyunu da hem ön tarafın yetersizliği hemde ortasaha yetersizliği yüzünden de oynayamıyorsun.

    kısaca en başta ki duruma geliyoruz. olay oyun değil artık olay oyuncu grubu. oyuncu grubunu kökten değiştirmediğimiz sürece bir sonraki sene de aynısını göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın