resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 26702
    inönü'de rencide edilmiş, trabzon'da ezilmiş takımı alıyorsun, bu maçlarım rövanşını alıp şampiyon oluyorsun ilk tökezlemede güzel top oynamadık hiç diyorlar.

    8 maçlık seri yapıyorsun, bu oynanan maçlarda başlıklar övgü dolup taşıyor. pandemi arası bitsin gümbür gümbür geliyorduk ortalığın a...., hepinizi üst üste koyacaz şampiyon cimbom yazdıracağız falan goygoyları dönüyor. sakatlarla döndüğün pandemi arasından sonra takım kötü oynayınca 2 senedir güzel oynadığımız tek bir maç hatırlamıyorum yazıyorlar.

    sezona dominant bir oyunla başlıyor, hem de öyle bir başlıyor ki diagne kazması ve falcao'nun cesedi bile övülüyor, emre kılınç bernardo silva zannediliyor falan filan. aynı takım yorgunluk emareleri göstermeye başlayıp 21 günde çıktığı 7. maçta artık iyice enerjisi bittiği için patlıyor. meşhur pil reklamlarındaki sıradan çinko karbon pillere bile benzetilemeyecek bitiklikte fiziğe sahip topçularımız var nihayetinde. ve yine dönüp 4. fatih terim döneminde takımın iyi oynadığı 1 maç bile hatırlamıyorum yazıyorlar.

    şu sözlükte melo, drogba ve sneijder'e rağmen nisan ayında fenerbahçe'yi şampiyon yapanların, beşiktaş'a 10-0 a kadar gidebilecek tarihi bir fark fırsatını altın tepside sunanların bile 2 maçı hatırlanıp şöyle futbol oynattı, böyle futbol oynattı diye övüldüğü bir ortamda fatih terim'e kaybedilen her puandan sonra 3 senedir top oynamıyoruz, 1 maç bile iyi oynamadık diye sarılması biraz komik oluyor mu artık? şurada ne güzel oynadık kaide gelse de bi maç yazısı yazsa diye girilen bir sürü entry bile bulup gösterebilirim. baydı bu muhabbet artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın