resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 26648
    show yaptığı duyarlılıkları aşağıdaki gibidir;

    1- milli takımda görev yaparken yaşanan çocuk tacizlerinin önüne geçmek için önlem alması. bu konu kendi zamanında gündem maddesiydi, üzerine de gitti, kendisinden sonra unutuldu gitti. şimdilerde adı bile anılmıyor. şimdi duyan eden yok. burdan şu anlaşılıyor; ya çocuk tacizlerinin önüne geçildi ya da kendisinden sonra bunu araştıran eden olmadı. çocuk tacizlerinin bittiğine inanan varsa gelsin kendisiyle özel bi görüşme yapayım. kaynağını da atayım. 2016'nın haberi.

    https://www.ntv.com.tr/...PODotNY0OXJRVrFVGn4Q

    2- anasının ak sütü gibi hakederek kazandığı tazminatı kuruşu kuruşuna çocuk esirgeme kurumuna bağışlamıştır. tarihin en büyük bağışı yapılmıştır o kuruma. cebinden 10 lira çıksa sabaha kadar uyuyamayacak adamlar show yapıyor diye eleştiriyor. şimdi bunun üzerine bir laf ederim ama aylarca ceza alırım, o yüzden bir şey diyemiyorum.

    3- geldiği yeri, memleketini unutmayarak ordaki fakir öğrencilere burs verir. keşke böyle şeyler yapan insan sayısı çoğalsa da günlerce medyaya çıksa ki kendisi pek bunu söylemez, pek duymazsınız.

    4- halen adana'da şirketlerin liderlik konferanslarına katılır. toplantılar yapar. lider olamazsınız, lider doğarsınız. adam doğuştan lider.

    5- evet fatih terim vefalıdır. sadece galatasaraylı oyunculara değil, diğer takım oyuncularına karşı da öyledir. gidin tv programlarını izleyin eski öğrencileri eleştirir evet ama burdaki yazarlar gibi hadsizce konuşmazlar. kimsenin önünü açmaz, yerine adam çıkmaz deniyor ya, burdaki sorun kendisinde mi yoksa yerine aldığı adamların beceriksizliği mi ona siz karar verin. ya da ben susayım serhat akın konuşsun;

    https://www.youtube.com/watch?v=ZvXkFC8um_A

    6- daha yazarım da cidden sıkılıyorum bu bizim taraftarın hadsizliğinden. şu anda türk futbolunun elde ettiği kazanımların %75'ini elde etmiş bir adama bunları reva görmek en basit tabirle hadsizliktir. şunu rakip taraftar yapsa anlarım, adamın hayatının yarısı bizim başarılarımızla geçmiş. travma olmuştur der geçerim ama bizim taraftarın böyle hadsizlik yapmasına dayanamıyorum işte...

    edit: en önemlisini unuttum. bütün medya iktidarın elindeyken herkesin evet videosu çekmek için yarıştığı bir ortamda evet videosu çekmeyerek milli takımdaki görevinden kovulmuştur. üstelik kebapçı selo gibi paralı köpekler yüzünden itibarsızlığa uğratılmıştır. sırf evet demediği için. şu baskı ortamında ekranda olup da bunu yapabilecek adamları sayın bi isterseniz. sonra da ''abi show yapiyüüürr yaa'' deyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın