resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 26645
    --- alıntı ---

    "ozan kabak'ı yetiştiren antrenörüm 2.500 ile 4.500 tl arası maaş alıyor. türkiye'nin en büyük spor kulübünde çalışıyor ve ozan'lar yetiştiriyor. bir de anadolu'yu düşünürsek, varın halimizi siz düşünün.''

    --- alıntı ---

    sanırım yukarıda söylediği söz yanlış anlaşılmış teknik direktörümüz. kendisi "galatasaray'da niye maaşlar böyle" demiyor, "türkiye'de niye maaşlar böyle" diyor. arasında dağlar kadar fark var. bizim verdiğimiz parayı değil, zihniyeti eleştirmiş ama görüyorum ki anlaşılamamış ve "o zaman 20bin verelim" denmiş. biz 20 bin versek ne değişecek "galatasaray'da altyapı hocaları 20 bin alıyor" olacak sadece. bizim "türkiye'de altyapı hocaları 20 bin kazanıyor" dedirtebilmemiz lazım. hocanın anlatmak istediği bu.

    fakat fatih hocanın da gençlere şans vermek yerine turşu olmuş futbolcularla inatla yola devam etmesi buradaki en büyük tutarsızlık. avrupa'da artık tecrübeli sayılan yaştaki taylan geçen sene "genç" diye oynatılmadı, bu sezon ancak elde avuşta orta saha kalmadı diye mecburiyetten şans buldu, emin geçen sezon eldeki tüm stoperler sakat ve cezalıyken bile şans bulamadı, feghouli, arda, babel maçlarda tel tel dökülüp, katkıdan çok zarar veriyorlar fakat yerlerine oğulcan, kerem 1 dakika bile süre alamıyor. belhanda 3 sezondur 34 maçın sadece 2 tanesinde güzel oynayacak diye yerine asla atalay denenmedi. elde sadece 1 tane sol bek ve yedek olarak bile bence bir şey vereceği şüpheli olan emre taşdemir varken süleyman luş'a "kendini hazırla" denmemiş. fatih terim ozan kabak'ı 1 sezon önceden hazırlamıştı, şimdi ise kampa bile götürmedi gençleri.

    kendisini bu konularda savunmak için de saçmasapan "gençler oynasa yerin dibine sokarsınız" diye bir argüman sunuluyor. yahu göz var izan var, çok şükür balık hafızalı da değiliz; tribünler zaten boş, baskı yapacak bir taraftar yok, ki tam tersine galatasaray taraftarı her zaman genç futbolcusuna sahip çıkan bir gruptur. semih kaya çıktığında da, ozan kabak çıktığında da normal bir stoper yapsa ıslıklanacak hatalar yapıyorlardı fakat taraftar elleri patlayana kadar alkışlıyordu bu çocukları. bu konuda biz farklı bir kafadayız ama fatih terim maalesef o eski kafasında değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın