resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 26639
    galatasaray'ın her şeyi olduğunu sağır sultan'ın duyduğu/bildiği teknik direktörümüz(futbol branşı başkanımız).

    --- alıntı ---

    "çok duyuyorum, 'ozan kabak gibi 2-3 genç çıksa altyapıdan kulüp kurtulur.' ben istemez miyim? ozan kabak'ın satışı sonrası 11 milyon euronun yüzde kaçı altyapıya ayrılmıştır? 0. ya yeni oyuncu alınması gerekir, ya da maaş ödenmesi gerekir, yahut da borç ödenir. ozan kabak'ı yetiştiren antrenörüm 2500 ile 4500 lira arası maaş alıyor. türkiye'nin en büyük spor kulübünde çalışıyor ve ozan'lar yetiştiriyor. bir de anadolu'yu düşünürsek, varın halimizi siz düşünün."

    --- alıntı ---

    elinden bir şey gelmiyormuş, altyapı hocalarının aldığı maaşı değiştirme imkanı ve alt yapıya ayrılan parada söz sahibi olma hakkı yokmuş gibi yorum yapması komik olmuş. bu yorumu hamza hamzaoğlu, tudor gibi teknik direktörler yapsa hak verebilirim ama fatih terim'in bunu değiştirecek gücü varken bunu kullanmamasına hak veremem kusura bakmasın. büyük bir destekçisi olarak galatasaray'ın gençlik sorunu ve avrupa performansı konusunda çok büyük bir eleştiriyi hak ediyor. 3 seneyi bulan bir macerası var bu dönemde, fakat kulüpte görebildiğimiz hiçbir değişim yok.

    bunun yanında hocamızın yine ocak ayını bekleyin açıklaması ve yoğun fikstür dolayısıyla puan kaybı yaşadığımızı, milli ara sonrası performansımızın yükseleceğini söylemesi bende ciddi bir hayal kırıklığı yarattı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın