resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 26638
    --- alıntı ---

    "çok duyuyorum, 'ozan kabak gibi 2-3 genç çıksa altyapıdan kulüp kurtulur.' ben istemez miyim? ozan kabak'ın satışı sonrası 11 milyon euronun yüzde kaçı altyapıya ayrılmıştır? 0. ya yeni oyuncu alınması gerekir, ya da maaş ödenmesi gerekir, yahut da borç ödenir. ozan kabak'ı yetiştiren antrenörüm 2500 ile 4500 lira arası maaş alıyor. türkiye'nin en büyük spor kulübünde çalışıyor ve ozan'lar yetiştiriyor. bir de anadolu'yu düşünürsek, varın halimizi siz düşünün."
    --- alıntı ---

    galatasaray'da gorevliyken florya'da her konuda soz sahibi olmasi sebebiyle bu gidişatı değiştirebilecek yetkilere ve guce sahip mi? evet. 4000 lira aylik maasla calisan antrenöru maasini 10bin lira yapsaniz kulup batmaz. 20bin yapsan da batmaz. kac tane antrenor var ki? havadan sirf menajer ittirmesiyle alinan 1 futbolcuyu almayiverirsin, o 1 futbolcuya verilecek paralarla galatasaray'in gelecegini kurtarirsin.

    eger ki, bu maaslarin ayarlanmasinda hocanin sözü yoksa lafi gecmiyorsa, ya florya'da ucan kusun rotasini bile fatih hocanin ayarladigini soyleyenler yalan soyluyor, ya da galatasaray'in gelecegi fatih hocanin umrunda degil.

    kac yil once bu altyapi sistemine sihirli dokunus yapip saglam bir akademi oluşturan adamin, bunlara da care bulamamasi imkansiz. para falan da degil mesele. kaynak belli. onu gectim, gelirlerin kisa vadeli yatirim araclarinda (5 ila 7 gun) degerlendirilmesiyle elde edilecek parayla bile masraflar cikar.

    saglam ve bagimsiz bir finans danismaniyla bu is halledilebilir.

    daha once de defalarca belirttim, yetistirilen oyuncular ortalama 100bin lira bonservisle bile satilsa cark dondurulebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın