resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 26636
    şu açıklamasına kulak vermek gerekir.

    --- alıntı ---

    fatih terim: "ozan kabak'ı yetiştiren antrenörüm 2.500 ile 4.500 tl arası maaş alıyor. türkiye'nin en büyük spor kulübünde çalışıyor ve ozan'lar yetiştiriyor. bir de anadolu'yu düşünürsek, varın halimizi siz düşünün.

    --- alıntı ---

    tabii kulak vermesi gerekenler verir mi? bilinmez. sahtebilim'in fizyoloji üzerine üfürmeler'inde şöyle bir açıklama vardır: "insanın neden iki kulağı vardır?" sorusuna "birinden girip diğerinden çıksın diye elbette." diye cevap verilir. yoksa kurdeşen dökebilir insan. strese, içte tutmaya ne gerek vardır ki?

    not: böyle bir kitap ve dolayısıyla böyle bir bölüm yok. tamamen uydurma. içindeki bilgiler gibi.

    neyse.

    benim naçizane görüşüme göre asıl sorun maaşların düşüklüğü bile olmayabilir. bu insanların o düşük maaşlarını bile alamadıkları zamanlar oluyor. bence bu üzerinde daha çok durulması gereken bir konu. maaşınız artsa ne olur ki alamadıktan sonra? zamanında alamadıktan sonra?..

    birçok kişi bu konulara çok önceleri değindi. ama fatih terim'in sözü çok başka. türk sporunun problemleri hakkında daha çok konuşmasını isterim hocamın. belki çözümler konusunda ön ayak olmasını. belki de bu konularda tek kişi bile olabilir. kendi bir şey yapmasa, istese de yapamasa bile sözü yayılır. farkındalık yaratır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın